Случаят с хваната да шофира в нетрезво състояние певица Белослава

...
Случаят с хваната да шофира в нетрезво състояние певица Белослава
Коментари Харесай

Известна сценаристка изригна заради случая с Белослава

Случаят с хваната да кара в нетрезво положение певица Белослава безусловно разлая кучетата. В обществените мрежи ври и кипи от реакции, а следващата идва от писателката и сценарист Милена Фучеджиева.

Във фейсбук профила си тя написа късото, само че ясно: " Повръщам рядко. В случая щедро. ", а повода се оказа не толкоз случилото се с Белослава, колкото последвалите реакции на много известни персони по-късно.

Едни се оказаха съпричастни на певицата, обявявайки, че всеки може да допусне неточност и да се разкае по-късно за нея, а други са твърдо срещу това някой да бъде толериран, в случай че се е качил пийнал зад кормилото.

Сред тези, които останаха неутрални по случая, бяха Графа и Ицо Хазарта, с които другояче Белослава има общи планове. Ирина Флорин също не я поддържа. Мълчание резервираха още Миро, Любо Киров, Папи Ханс и Стефан Вълдобрев. 

За сметка на това не е къс и листата с хора, съпричастни на певицата. Сред тях са Мария Илиева, Гала, Юлиан Вергов, Александър Сано, Вики Терзийска, Йоана Йоко, Ирина Тенчева, Евгени Минчев, Галка от Каризма, Хилда Казасян, Георги Тошев, Ива Екимова, Саня Армутлиева, Свилен Ноев от " Остава ", Деси Цонева, Мариана Попова и други, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР