Случаят не е единичен, но за него разполагаме с официални

...
Случаят не е единичен, но за него разполагаме с официални
Коментари Харесай

Партия ПРАВОТО: Незаконно преследване на председателя на партия ПРАВОТО от цяла районна прокоратура

Случаят не е индивидуален, само че за него разполагаме с публични документи показани пред съд и прокуратура, за който случай няма по какъв начин прокуратурата да става юрист на причинителите на закононарушението. Прокуратурата прикри закононарушение и провежда гонене, напън, тормоз над тези, които търсеха правдивост.

До по кое време ще поносим магистратите да провеждат нелегално гонене, рекет, тормоз, набедяване върху всеки, който алармира за корупция и осъществяване на закононарушения в правосъдната система и лица от по високите етажи на властта?
-->
До  кога ще поносим нелегитимният инспекторат към Висш съдебен съвет и корумпирания Висш съдебен съвет да толерарат  тази корупция?

Трагично е, когато най-върховният орган на правосъдната система Висш съдебен съвет употребява „ мафиотски ” способи за гонене, насилие  и други противозаконни способи на оказване на влияние  и облагодетелстване.

Трагично е, когато цяла районна прокуратура провежда нелегално гонене, тормоз, принуждение, против жители борещи се срещу корупцията и престъпността в правосъдната система и в държавната власт.

В случая председателката на партия ПРАВОТО, Бюлетина № 22 е преследвана, унизена и набедена от цяла районна прокуратура, единствено тъй като е подала тъжби за осъществени закононарушения от съдии, прокурори, министри, кметове, шефове на Национална агенция за приходите, ЧСИ-та, Нотариуси и други

Сигнала е обвързван с осъществено длъжностно престъпление/ закононарушение по служба/ при „ корист с власт ”, рекет, гонене и разпра от прокурорите на районната прокуратура.

След като прокурорите от цяла районна прокуратура прикриват 100 % потвърдено закононарушение и приключват наказателното произвеждане, за да затворят устата на председателката на партия ПРАВОТО – адв. Мария Колева, която е подала жалбата, набедяват същата в нещо, което не е направила.

Горното е потвърдено от Софийска адвокатска гилдия, която отхвърля формиране на дисциплинарно произвеждане против нея. Решението е влезнало в действие.

Горният сигнал е много сериозен, защото тази прокуратура на следващия ден може да набеди и да провежда против всеки жител тормоз, рекет и гонене, единствено тъй като ги уведомява за осъществени закононарушения от магистрати и лица от по високите етажи на властта. Тази прокуратура с години бездейства и прикрива закононарушения и хора от пристъпния контингент.

 С подадения до САК сигнал против председателката на партията, прокурорите от районната прокуратура, дружно с техния началник са осъществили един акт на принуда, гонене и разпра, ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАНЕ  от прокурорите, които въобще не са участвали на диалога сред ръководителя на прокуратурата и адв. Мария Колева, както и против прокурорката прекратили наказателното произвеждане единствено тъй като, като пострадала, гражданка, същата е изразила сериозно мнение към  непозволените дейности на прокурор от районната прокуратура, по отношение на отхвърли й във връзка молбата същата да получа копие от постановлението с което се приключва наказателното произвеждане, при 100 % потвърдено осъществено закононарушение.

Притеснително е, че жалбата против адв. Колева е подадена от всички прокурори, които въобще не са участвали на диалога сред нея и ръководителя  на районната прокуратура. Горното потвърждава, че самата прокуратура провежда закононарушения и прикрива закононарушения, като набедява почтени жители, единствено тъй като подават сигнали против лица, които са направили закононарушения. Утре може да накарат обвинен да убият накой неуместен за тях жител, да му слагат опиати или друго и да го обвинят в закононарушение, както може би направиха с кметицата на Младост и журналистката Виктория.

По жалбата основният прокурор и Висш съдебен съвет не предприха каквито и да са дейности срещу тези непозволени дейности на прокурорите от районната прокуратура.

Част от случая е обвързван с подписано пълномощие и завеждане на иск за неподвижен парцел от умрял човек 12 години преди този момент. Пълномощното на юриста е подписано и се завежда иск и от човек, който е отпътувал преди 1989г. в Южна Африка и Министерство на вътрешните работи нищо не знае повече за него.

По тази тъжба, доказателства са изпратени от областен съд на прокуратурата. Поне по горепосоченото закононарушение  би следвало  максимум до два месеца да бъде прегледан случая и да бъде повдигнато обвиняване, защото тези доказателства са показани пред съд.

С Акта за гибел се потвърждава, че няма по какъв начин умрял човек 12 години преди този момент да „ стане от гроба ” и да подпише пълномощие и да подаде иск за неподвижен парцел, както и от регистрите на Министерство на вътрешните работи незабавно се открива, че другото лице още преди 1989 година е излязъл отвън страната и има информация, че е в Южна Африка, само че прокурорска кореспонденция преднамерено се забави цели две години, след което неясно  за какво, се приключва наказателното произвеждане.

По-притеснителното е, че прокуратурата отхвърли да даде на пострадалата дубликат или копие от постановлението, с което се приключва наказателното произвеждане, с цел да се види какви са претекстовете за преустановяване на наказателното произвеждане и да се апелира най-малко пред по-горната прокуратура, като по този метод й се ограничиха правата.

Ето за какво от партия ПРАВОТО, бюлетина №22, желаеме да влезем в праламента, с цел да можем да внесем промени в законодателството, с което да бъдат предпазени правата ни и всеки да понесе своята отговорност за дейностите си, още повече, че тези, които следва да проверяват и упрекват, провеждат гонене, принуждение и тормоз над тези, които са пострадали и са алармирали за закононарушения осъществени от магистрати и от лица от по високите етажи на властта.

С бюлетина №22, ПРАВОТО, ще има правдивост и наказване за всеки един, който е нарушил закона още повече от магистрати и тези от държавната власт.

                                       тел: 0885 604 350
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР