Случаят НДК е огледало на държавата, подчерта Корнелия Нинова. Господин

...
Случаят НДК е огледало на държавата, подчерта Корнелия Нинова. Господин
Коментари Харесай

Боршош е само бушон, кой е менторът, пита Нинова

Случаят НДК е огледало на страната, акцентира Корнелия Нинова. Господин Боршош е единствено бушон, уверена е тя. Кой е менторът?, попита соцлидерът.

Томислав Дончев разрешил на Мирослав Боршош да разполага с парите на НДК.

По мнението й вицепремиерът Дончев бил интелигентен човек и надали самичък е позволил такава неточност. Над него е единствено един-г-н Борисов,информира Корнелия Нинова.

Упражняван ли е напън върху него, пита соцлидерът. Още от 2015 две лобита в ГЕРБ се борели за плочките и парите в НДК,по думите й.

Трите месеца ръководство на ГЕРБ-ОП било кавги,корупция, плочки и суджуци.

 Боршош финтира комисията за НДК гейт
Боршош финтира комисията за НДК гейт

Ексшефът на НДК се съмнява в безпристрастността на комисията

Припомняме, на 29 юни, два дни откакто бе възобновен на поста шеф на НДК, Боршош напусна самичък. Като причина посочи инспекцията против неговото ръководство на НДК.

На 26 юни 2017 година, понеделник вицепремиерът Лиляна Павлова уволни изпълнителния шеф на НДК Мирослав Боршош. Във вторник министър председателят Бойко Борисов го върна на поста.

От Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи оповестиха в пленарна зала, че въпросът би трябвало да бъде разследван от парламентарна комисия. Йордан Цонев от Движение за права и свободи непосредствено съобщи, че съгласно него казусът е за прокуратурата.

На 28 юни от прокуратурата оповестиха, че са известени от ДАНС за нарушавания с бюджетни пари, отпуснати на НДК. Справката им е изпратена на 21 февруари 2017 година.

В сряда, 28 юни, от прокуратурата оповестиха, че са известени от ДАНС за нарушавания с бюджетни пари, отпуснати на НДК. Справката им е изпратена на 21 февруари 2017 година.

Същият ден от Българска социалистическа партия желаеха парламентарна комисия да ревизира протичащото се в НДК, където тече ремонт тъй като това е главната постройка, където ще заседават гостите на страната ни по време на нашето Европредседателство през 2018 година.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР