Случаят „Барселонагейт“ е една претоплена манджа. Бойко Рашков казва „испанските

...
Случаят „Барселонагейт“ е една претоплена манджа. Бойко Рашков казва „испанските
Коментари Харесай

ГЕРБ изригна след новите разкрития от прокуратурата по Барселонагейт

Случаят „ Барселонагейт “ е една претоплена гозба. Бойко Рашков споделя „ испанските управляващи “, само че не прецизира от кои институции е пристигнала тази информация. По медиите са публикувани едни листчета. Испанската прокуратурата от дълго време отхвърли да образува дело по въпроса. Това сподели зам.-председателят на Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, пред "Свободна Европа ".

„ Мога да сформира същия лист като техния по изявления в Гугъл и за Кирил Петков, и за Асен Василев. Има публицисти, които са написали доста и за тях. Големият въпрос, на който Европа и атлантическата общественост би трябвало да си отговорят, е какво желае Русия сега. И отговор има. Целите на Русия са ясни – тя е реваншистки настроена, търси реванш за загубата на Студената война, желае да си върне въздействие върху териториите в бившето руско пространство. Русия желае да върне един ялтенски принцип на сфери на въздействие “, акцентира Митов.

„ Диктатори не могат да се умиротворяват. Така не се противодейства на тези режими. Уроците от Мюнхен би трябвало да бъдат научени. В момента западните водачи наподобяват като Невил Чембърлейн на Мюнхенската конференция – пробват се да умиротворят един човек, който ще направи това, което си е решил да направи, с изключение на, в случай че не му бъде попречено. А се пречи като се показва мощ и увереност да се бранят избрани ценностни разбирания “, показва Митов.

„ Русия желае Украйна да не стане член на НАТО. Въпросът е и дали Русия ще търси да свърже Крим по суша през дребен откъслек от украинската територия и дали ще търси легитимност за двете непризнати републики – Донецка и Луганска. Но считам, че до края на Олимпийските игри съветската страна няма да предприеме никакви дейности “, споделя зам.-председателят на.

„ Българското държавно управление спеше по съветската тематика досега, в който ние от ГЕРБ-СДС повдигнахме тематиката и предизвиквахме реакция. Поискахме чуване в Народното събрание. Не се знае дали те въобще биха реагирали, в случай че не бяхме поискали чуването “, съобщи Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

„ Неразборията и словесният хаос, които генерират Кирил Петков и неговото държавно управление, объркват нашите сътрудници от НАТО и Европейски Съюз. Това не е предвидимо партньорство. Министрите от кабинета приказват с разнообразни позиции. Кирил Петков приказва с клишета “, съобщи още Митов.

„ Прогнозите на Българска народна банка и сериозните банки в България се разминават трагично с тези на кабинета „ Петков “ за растежа на стопанската система и инфлацията. Разминават се с цели пунктове. Имаме държавно управление, което във финансов аспект не си дава сметка къде се намира и къде живее. Неговите опити на гърба на хората са неприемливи “, посочи Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР