Случаи с инциденти с НЛО, за които вероятно никога не

...
Случаи с инциденти с НЛО, за които вероятно никога не
Коментари Харесай

Случаи с инциденти с НЛО, за които вероятно никога не сте чували

Случаи с произшествия с НЛО, за които евентуално в никакъв случай не сте чували …Много хора, които се интересуват от уфология или паранормални феномени, са чували за злополуката на НЛО в Розуел, Ню Мексико (Roswell UFO incident), и с случая в Кексбург, Пенсилвания (The Kecksburg UFO incident). (HiddenTruth.site)Но, има доста неразгласени случаи, при които “нещо ” извънредно пада от небето. Тези събития са класифицирани толкоз бързо, че в пресата изтича напълно малко информация, а на мястото на случая не може да се откри нищо значително.Инцидентът в ДалнегорскВечерта на 29 януари 1986 година, странна алена топка ненадейно прелита пред очите на доста очевидци. Това се случва над дребния миньорски град Далнегорск в Приморския завършек на Русия (тогава СССР).

 q1 - Случаи с произшествия с НЛО, за които евентуално в никакъв случай не сте чували
Изведнъж, топката почнала да пада и аварирала в региона на планината, наречена Височина 611. Свидетелите чули мощна детонация и видели огън от пожар в региона на бедствието. На идващия ден, когато хората отишли на мястото на хипотетичната злополука, те видели единствено овъглени дървета, нищо диря от “топката ” …Независимо от това, на мястото са открити странни “камъни ”, сходни на части от чудноват метал. Тези “камъни ” стигнали до уфолога Валери Двужилни. Когато ги изследвал под микроскоп, в камъните били открити мънички части железни нишки със злато и кварц.


 q2 - Случаи с произшествия с НЛО, за които евентуално в никакъв случай не сте чували
Тези мистериозни мънички камъчета и овъглените дървета на мястото на случая, били всичко, което е открито там. Смята се, че падналият НЛО е бил бързо поправен от водачите му и те са изхвърчали още веднъж, преди хората да дойдат в планината.Случаят в СалтаНа 17 август 1995 година, следобяд, десетки хора от аржентинския град Салта виждат огромен сребърен диск да пада от небето със заплашителен звук. При контакта със земята, имало толкоз мощна детонация, че цялата зона незабавно била покрита с гъст черен пушек. Сеизмографите даже настояват, че са записали разклащане на земята.За благополучие, дискът не пада в самия град, а в пустошта до него. Един от очевидците, цивилния водач Тони Галвано, в този миг бил в хотела и видял падащия диск. След като чул детонацията, той се втурнал към дребния си аероплан и изхвърчал към мястото на произшествието.Поради гъстия черен пушек, той не можал да види нещо значимо, само че два дни по-късно още веднъж полетял натам. Той не видял самия диск, само че съумял да прегледа мястото на злополуката, където имало доста изкоренени и изгорени дървета.

 q3 - Случаи с произшествия с НЛО, за които евентуално в никакъв случай не сте чували
По-късно, Галвано неведнъж се опитвал да се върне там, само че там към този момент всичко било блокирано от хора в черни униформи. Галвано даже се опитал да пробие в зоната на злополуката непосредствено, само че жестоко бил спрян и посъветван:„ Забравете за това! “Инцидент в Мегас ПлатанасНа 2 септември 1990 година, в 15:00 ч., в живописното и слънчево градче Мегас Платанос (Megas Platanos), Гърция, очевидци виждат шест ярки светлини, летящи в небето. Внезапно, едната светлина почнала да се движи безредно, след което почнала да пада.Овчарят Трантос Каратранжос видял неидентифициран обект да пада на земята, безусловно на 500 метра от него, след което избухнал в пожар. По време на злополуката, останалите пет светлини летели над мястото на случая и като че ли го следили.Изведнъж, две от тях се спуснали внезапно надолу и почнали да „ оказват помощ “ на падналото НЛО. Той спрял да гори, а по-късно почнал да прави опити да се издигне.Четете още: НЛОПрез останалата част от нощта, овчарят следил по какъв начин неидентифицираният транспортен съд се издигал нагоре и още веднъж падал надолу. Едва призори като че ли бил поправен. Тогава, той и другите светещи обекти отлетели.Местните, които пристигнали сутринта, намерили единствено изгорели шубраци и обгоряла земя, само че по-късно намерили части незнайни проводници и метал.

 q4 - Случаи с произшествия с НЛО, за които евентуално в никакъв случай не сте чували
По-късно, целият регион бил обкръжен от военните, които споделили на всички, че просто руски спътник е паднал там.Инцидент в ЛесотоКралство Лесото (Kingdom of Lesotho) граничи с Южна Африка. На 19 септември 1995 година, НЛО пада покрай тази граница.В 9.15 ч., фермерът Питър Лачаса чул чудноват тон над главата си, а кравите му внезапно станали неспокойни. И тогава настъпила детонация.Лачаса изтичал по улицата в посоката, където бил гърмежа. Съседите му също хукнали натам. Един от тях твърди, че е видял по какъв начин “нещо ” пада от небето и излъчва „ ярки проблясъци “, когато избухнало. Когато хората хукнали към полето, където нещо горяло, те не могли да се приближат, заради мощната топлота.На Лачаса му се сторило, че в пламъка има някой жив и той побягнал да се обади на управляващите, с цел да изпратят помощ и кола за спешна помощ. Той решил, че се е разрушил аероплан. След това, дружно с полицията, Лачаса още веднъж се върнал на мястото на произшествието. До тогава огънят бил загаснал, а на полето се виждал чудноват “кораб ”, който очевидно въобще не бил развален.Поради обстоятелството, че полето е частна благосъстоятелност, полицията не можела да стигне до такава степен, без да се свърже със притежателя. По-късно, военните пристигнали на мястото и оградили всичко. Според тях, те имали заповед от Кралство Лесото да приберат “кораба ”. До сутринта, странният транспортен съд към този момент не бил там. Къде е отвеян, остава незнайно …Случаят в ПрохладниИнформацията за този случай изтича след разпадането на Съюз на съветските социалистически републики. Твърди се, че е станала на 10 август 1989 година, покрай град Прохладни (Prokhladny), Кабардино-Балкарска република.Около 11 ч., ескадрила от самолети МиГ-25 (MiG-25) била изпратена да засече неидентифициран летящ обект, който пилотирал над града.

 q5 - Случаи с произшествия с НЛО, за които евентуално в никакъв случай не сте чували
Някои от наблюдаващите военни решили, че това е противников шпионски аероплан и наредили да бъде свален с ракета земя-въздух. Обстреляният обект паднал някъде в планината.Изпратен бил хеликоптер Ми-8 да потърси остатъци. Той открива мястото на злополуката край село Нижний Чегем (Nizhniy Chegem). Оказало се, че не е аероплан, а обект във формата на диск.Изпратен е специфичен екип, който транспортира обекта до авиобаза Моздок. Били блокирани всички входове към мястото на злополуката. В строга загадка, съпроводен от чиновници на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), дискът е доставен на безвредно място.По-късно, телата на три извънземни са открити в останките на диска. Двама от извънземните към този момент са мъртви, а третият е жив, само че скоро умира, макар опитите за реанимация.Според западната преса през тези години, и трите тела са били превозени до тайната подготвителна площадка Капустин Яр.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР