Слово и памет в одата Паисий“ на Иван Вазов“. Тази

...
Слово и памет в одата Паисий“ на Иван Вазов“. Тази
Коментари Харесай

Зрелостниците разсъждаваха за словото и паметта в одата „Паисий“ на Иван Вазов

„ Слово и памет в одата „ Паисий “ на Иван Вазов “. Тази тематика се падна на зрелостниците, които избраха да пишат интерпретативно съчинение на държавния зрелостен изпит по български език и литература от сесията август – септември, който се организира през днешния ден.Верните отговориса качени на уеб страницата на МОН, в секция „ Общо обучение “ - Държавни зрелостни изпити, оповестиха от просветителното ведомство.

Втората опция по 41-ва задача беше есе със заглавие „ Съмненията - другари или врагове “. Утре е втората наложителна матура по предмет по желание или по специалност за професионалните паралелки. Тези изпити се поставят от зрелостници, които не са били позволени на минали сесии, които по някаква причина са ги пропуснали или са получили слаба оценка при предходно явяване.

Максималният брой точки на матурата е 100. Съчинението или есето носят най-вече - 30 т., а затворените въпроси – 22 т. Изпитът се счита за изискан при най-малко 30 т., които са за оценка „ Среден (3) “. Резултатите от би трябвало да са подготвени до 8 септември.

Утре е втората наложителна матура от сесията август – септември – по предмет по желание или за придобиване на професионална подготовка в частта доктрина на специалността за учениците от професионалните паралелки.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР