Словенското правителството реши да остави в сила до края на

...
Словенското правителството реши да остави в сила до края на
Коментари Харесай

Словенското правителство удължава ограничението на цените на ковид тестовете

Словенското държавното управление реши да остави в действие до края на юни месец тавана на цените на услугите за бързи коронавирус антигенни проби и на коронавирус тестванията за домашна приложимост, заяви уеб сайтът " Словения таймс ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31390
На 5 ноември предходната година държавното управление ограничи цената на бързите антигенни проби до 7 евро, а на тестванията, който хората употребяват у дома до 2,50 евро без Данък добавена стойност.

Срокът на деяние на регламента за оптималните цени на антигенните коронавирус проби трябваше да изтече на 4 май, само че в този момент той е продължен до 30 юни според решение, признато от държавното управление тази седмица, оповестиха от държавната пресслужба работа.

Министерството на здравеопазването означи, че в сходство с настоящите ограничения и правила коронавирус документът остава в действие в някои институции, като лечебни заведения и домове за възрастни хора, а бързите проби към момента се употребяват за засичане на коронавирусни инфекции. Поради тези аргументи държавното управление реши да удължи ограничаването на цените на бързите коронавирус проби, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР