Сливен. В Коледен балпод надслов Различни, но заедно“ се проведе

...
Сливен. В Коледен балпод надслов Различни, но заедно“ се проведе
Коментари Харесай

Сливен: Коледен бал за младежи в неравностойно положение се проведе в града

Сливен. В Коледен балпод надпис „ Различни, само че дружно “ се организира в Сливен. В него участваха младежи в неравностойно състояние от предпазените жилища, центровете за настаняване от фамилен вид, Дневен център за деца и лица с увреждания " Св. Стилиян Детепазител " и Дневен център за рехабилитация и интеграция към Фондация " Инициатива съпричастност " -Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Кметът Стефан Радев поздрави присъстващите и изрази поддръжката на Общината към хората в неравностойно състояние.
„ Всички чакаме Коледа и Нова година с неспокойствие, тъй като се надяваме след тях всичко да се промени към по-добро. Имаме потребност от тези празници, тъй като те носят светлина, топлина и човещина, които постоянно липсват в натоварените ни делници. Нека си пожелаем хората да станат по-добри и състрадателни, да се научим да прощаваме и подаваме ръка на слабите, да се учим от грешките и да не се предаваме. Община Сливен извършва интензивно обществената си политика и оказва поддръжка към хората в неравностойно положени “, сподели Стефан Радев. Поздравления към гостите насочи и заместник-кметът по филантропични действия Пепа Чиликова.
Организатори на събитието бяха Община Сливен и Младежкият дом, подкрепени от доброволците Паола и Давид от Испания, които за една година са в Сливен, с цел да работят с младежите и от Младежки общински съвет.
Част от събитието се финансира по план " Различни, само че дружно " -програма " Еразъм+ " на Европейски Съюз, подпрограма " Европейска доброволческа работа ", друга част - от спонсори. В програмата участваха Младежки танцов отбор " Браво ", поп-клуб " Ритъм " с началник Елена Пеева, балет " Империя ", млади поп-изпълнители, Дядо Коледа, елфчета и коледари.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР