Сливен. Установена е продажба на накити, имитиращи известни марки, при

...
Сливен. Установена е продажба на накити, имитиращи известни марки, при
Коментари Харесай

Установена е продажба на накити, имитиращи известни марки, при проверка в търговски обект в Сливен

Сливен. Установена е продажба на украшения, имитиращи известни марки, при инспекция в търговски обект в Сливен. Това оповестиха от ОДМВР - Сливен .
Продължава дейната работа на ОДМВР-Сливен по определяне на закононарушения, свързани с контрабанда, финансови и данъчни нарушавания.
На 10 юни чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ към ОДМВР - Сливен и Търговско дружество на Национална агенция за приходите – Бургас са направили инспекция в търговски обект в сливенския квартал „ Надежда “.

Установена е продажба на артикули от жълт метал без съществуване на български държавен знак, открити са нередности във фискалното устройство и касовата наличност, както и с документите за генезис на огромна част от стоката. За тези нарушавания на шефа на магазина ще бъдат формирани актове.

В хода на инспекцията полицейските чиновници са открили нерегламентирана продажба на украшения от марките " Сartie ", " Сhanel " и " Versace ", обект на авторско право, нарушаващи правата на интелектуалната благосъстоятелност. Иззети са 30 броя украшения.

Работата по случая продължава от проверяващ служител на реда и чиновници от бранш „ ПИП “. Уведомена е Районна прокуратура - Сливен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР