Slimming World измисли най-добрата рецепта за сладко лакомство, което е

...
Slimming World измисли най-добрата рецепта за сладко лакомство, което е
Коментари Харесай

Феновете на Slimming World хвалят рецептата за закуска във фритюрник, която прилича на торта

Slimming World измисли най-хубавата рецепта за сладко лакомство, което е нискокалорично и може да се готви във фритюрник.

Много от нас се пробват да влязат във форма или да смъкват няколко кг след Коледа, само че намирането на здравословни или нискокалорични предписания, които също гъделичкат вкусовите ни рецептори, не постоянно е елементарно. Slimming World сътвори страхотни хрумвания за лесна за подготвяне закуска, които ви оказват помощ да останете на път, без да се постанова да се ограничавате.

Организацията за намаляване е създала „ най-гъвкавия хранителен проект до момента “, което значи, че не не би трябвало да броите калории, само че можете да намалите. Планът ви оказва помощ да персонализирате ястията съгласно вашите хранителни условия, усети и бюджет. Включва стотици ежедневни храни, които можете да ядете без капка виновност.

За да започнете деня си, Slimming World създаде поп с горски плодове. Лесната рецепта лишава единствено 10 минути за подготвяне във фритюрник и прави най-хубавата сладка и плодов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР