Следвайте Гласове в Русия разглежда решението на България да предостави

...
Следвайте Гласове в Русия разглежда решението на България да предостави
Коментари Харесай

Захарова: Русия оценява като неприятелски акт решението на България да предостави военна помощ на Киев

Следвайте " Гласове " в
Русия преглежда решението на България да даде военна помощ на Украйна като следващ вражески акт, който ще докара до по-нататъшно утежняване на двустранните връзки. Това съобщи през днешния ден говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова, представена от съветски медии.

" Разглеждаме решението на Народното събрание на България за оказване на военна и военно-техническа поддръжка на Украйна като следващия вражески акт против страната ни, който ще докара до по-нататъшно утежняване на намиращите се така и така в плачевно положение двустранни връзки ", сподели Захарова на брифинг.
По думите й в този момент отговорността за удължаването и ескалацията на спора в Украйна, хилядите цивилни жертви, разрушаването на гражданска инфраструктура и подкопаването на сигурността в Европа се носи в цялостна степен и от София, отбелязва ТАСС. " Убедени сме, че българските законодатели са осведомени с обстоятелствата за противозаконен трафик на оръжие, в това число от чужбина, на следените от Украйна територии, и не може да не осъзнават заплахата от попадането му в ръцете на терористични групировки и бандитски формирования в доста горещи точки по света ", акцентира Мария Захарова.
 

09 Ное 2022609 Ное 20222609 Ное 20221009 Ное 202219909 Ное 202230409 Ное 2022395КоментариУбедени сме, че българските законодатели са...09 Ное 2022 16:15ч.
дреме им на гъза на българските законодатели тъкмо толкоз, колкото когато са разгласявали " символичната война " на Съединени американски щати и Англия по време на ВСВ. и тогава е било " цивилизован избор " и заставане " от вярната страна на историята ". който е чел историята знае по какъв начин приключва цялата работа (мда, в софийските гробища).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Иванов09 Ное 2022 16:31ч.
Този път има обаче една разлика - при бъдещето систематизиране на света има една прилежаща нам страна,която ще желае да бъде добре възнаградена за заслугите и.И тогава ще разберем какво е наказването за проявената непризнателност и за измяната.Но на кого му пука за ориста на прислужниците?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати 56,6%09 Ное 2022 16:21ч.
Американски  отговор 146% https://idiod.video/pqk5zv.jpg США, выборы, юмор
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати То Е09 Ное 2022 16:28ч.
Неприятелски акт. От страна на шепа продажни помияри. Що ли ми се чини, че скоро отново ще има сълзи и сополи по репресирания " хайлайф " на нацията?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Куролюба Бенатова09 Ное 2022 16:40ч.
Каква вест, скоро да чакаме, новите новодомци в Народното събрание да активизират мъжете ни за УСрайна и да вкарат режим на тока!!! Да здравствует капитализъмът, да здравствует независимост и демокрацията!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това е неакуратен превод09 Ное 2022 16:43ч.
който от към година се употребява в медийното пространство за операции. На български " противник " и " зложелател " са синоними, само че не е по този начин на съветски, там синонимите на НЕДРУЖЕСТВЕННЫЙ са неприязненный, недоброжелательный, недружелюбный, косой, неблагожелательный. Затова по-точно е да се преведе като " недружелюбна " страна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Зарежи дословния превод -09 Ное 2022 16:47ч.
На дипломатически език " недружественная " си е баш вражеска.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Колко познаваш дипломатическия език09 Ное 2022 16:56ч.
тъй като в случай че е по този начин оказва се че Русия е във война със сума страни. Така ли е в действителност? На британски " unfriendly " значи тъкмо " неприветлив " на български. За да има значение на " противников " трябват и други думи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати What is a unfriendly person?09 Ное 2022 17:00ч.
adjective. If you describe a person, organization, or their behavior as unfriendly, you mean that they behave toward you in an unkind or slightly hostile way.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати unkind or slightly hostile way09 Ное 2022 17:04ч.
т,е.по неприветлив или най-вече неприятелски, само че не и противников или вражески метод.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Няма потребност да ми се превежда от съветски през британски - концентрирайте се върху смисъла:09 Ное 2022 17:10ч.
Русия води военна интервенция против фашисткия режим в Украйна, а ние доставяме оръжие на същия този фашистки режим да трепе руснаци. Е няма такава " неприязненост ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Самите руснаци го превеждат с " unfriendly " 09 Ное 2022 17:15ч.
тогава за какво ние да не погледнем какво в действителност значи " unfriendly " на български и дали подхожда на " вражески "?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Чадо,09 Ное 2022 17:35ч.
Не зная къде си учило доктрина на превода и функционални стилове и подстилове на речта, само че доста уроци си пропуснало. И не ми пробутвай подстрочници, накъдето си тръгнало, аз се връщам оттова.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ясно, като няма доводи09 Ное 2022 17:41ч.
се минава на персонални обиди и пердашене по гърдите по горилски и ганювски. Типичния тролски прийом.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Обидата " е в недоучените09 Ное 2022 17:47ч.
Главици. Каза ти се - на дипломатически език думата звучи по този начин, само че ти се " преведе " на елементарен език Надявам се, че не работиш като преводач в протокола, че ще ни вкараш в пакост.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Щом си компетентен, тогава кажи ясно09 Ное 2022 17:56ч.
какво значи " unfriendly " на дипломатически език и за какво са употребявали този превод на НЕДРУЖЕСТВЕННЫЙ? Няма да можеш, щом се обръщаш с " чедо " към непознати, хабер си нямаш от изкусен език, единствено от безконечните ганювски комплексарски табиети.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати нота бене09 Ное 2022 16:55ч.
За всеки който доставя оръжие на бандеровската нацистка паплач, никакво състрадание! България още веднъж е на страната на нацистката пасмина,отново за кой ли следващ път е в незаконен боен пакт против Русия,срещу съветския народ,срещу народа който проля кръвта си за българската независимост! Това е тежък грях! А Господ вижда. Забавя само че не не помни. Дълго чака само че неприятно санкционира!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати народа който проля кръвта си за българската свобода09 Ное 2022 17:23ч.
и който 40 години по-късно нахлу в изконната българска земя - Добруджа, с цел да я резервира за заграбилите я мамалигари
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати След като ние първи му обявихме война09 Ное 2022 17:30ч.
Какво друго му оставаше, или да се съобщи или да пази Румъния от нас. А за какво Южна Добруджа бе в Румъния питайте проклетите кобурги. Стамболов неслучайно е споделил " Българският народ ще ми елементарни за всичко, само че в никакъв случай няма да ми елементарни, че докарах този германец за княз на България ". Е, Стамболов в на 20-то левката, значи някои са му дали прошка.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата09 Ное 2022 17:34ч.
Знаете приказката " танто за кукуригу "! Историята има натурален ход, който се дефинира от тежест, значителност, запас, който можеш да сложиш на везната. С всеки идващ ход нашият хайлайф като че ли зорлем илюстрира, че здравият разсъдък ни е напуснал, а виталната сила на обществото ни е секнала! Вече от дълго време не става дума да мерим, кой с какво е оказал помощ, с какво е навредил, става дума за справедлив инстикт за самозапазване!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Схемата09 Ное 2022 17:36ч.
Страната ни си отива и ние сме на кривата страна, незаконно нехаем за бъдещето на тази 1340 год. страна. Преди два дни имаше един дълбокосмислен материал. Не мога да му возразя, евентуално това ни чака: https://epicenter.bg/article/V--Radomirski--Balgariya-mozhe-da-se-okazhe--tlasta-hapka--koyato-Rusiya-ili-SASht-da-predlozhat-na-Turtsiya/298642/11/0
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri09 Ное 2022 17:41ч.
Очаквана реакция от съветската страна. Сега чакам отново да се раздвижат " умните и красивите " и още веднъж да изискат отзоваването на рус. посланник, а може и двамата от " Ние идваме ", Тицин, Инджев и сходствата им още веднъж да ''налазят " малките екрани... Знае ли, човек? Скоро не се чувал и бащата на Кики-нямат разпореждане ли,или студеното време... пречи?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Моля?09 Ное 2022 17:44ч.
Демек, до в този момент сме били другари, а в този момент, внезапно ставаме неприятели? А, Захарова?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Sin09 Ное 2022 18:01ч.
Бай бай Херсон! Сремоусов - на концерт Кобзон с 200. До нови против в Мелитопол, ще рече Крим!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати кой убива България09 Ное 2022 18:04ч.
България и в първата и във втората международна война е в незаконни съюзи против Русия! По този въпрос спор няма. Сега също. Голяма неточност е позволил Сталин. Трябвало е България.след като е оповестила война на сащ и Англия да остави англичани и американци да си свършат работата. За това през днешния ден признателните българи са издигнали монумент на последните -признателни за бомбите над София. А и границата е щяла да мине по остаряла планина.Ньойския контракт щеше да се види на българите детски спомен. Нямаше да има и македонски въпрос. напълно друга действителност за неблагодарното племе.Но и той е повторил грешката на Цар избавител. Разбира се през днешния ден поколенията са други.Русия си е направила изводите,ще се поправи. А и американците и англичаните и до денс не са признали България за съвоюваща страна против нацизма. За това и до през днешния ден по традиция Българските властници още веднъж с Германия са си съдружници с бандеровската сган - чиста проба нацисти. Срамна история и за жал вярна. Жалко за падналите Българи във двете етапи на втората международна война. Народа ни заплаща скъпа цена поради българските национални предатели.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати американците и англичаните и до денс не са признали България за съвоюваща страна против нацизма09 Ное 2022 18:16ч.
съветските товарищи тоже
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати От Уикипедията09 Ное 2022 18:23ч.
На Потсдамската конференция, където съдружниците признават на Италия статут на съвоюваща страна, Йосиф Сталин предлага това да бъде направено и за България, само че Хари Труман и Уинстън Чърчил / Клемент Атли отхвърлят да разискват въпроса, настоявайки преди този момент за използване на решенията на Ялтенската конференция за осъществяване на избори и възобновяване на демократичната народна власт в страната.[26]
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати От Уикипедията09 Ное 2022 18:27ч.
Конференцията обаче не признава на България правото на съвоюваща страна, като „ за “ са единствено делегациите на Беларуската ССР, Чехословакия, Украинската ССР и Югославия, а „ срещу “ – делегациите на Съединени американски щати, Англия, Съюз на съветските социалистически републики, Франция, Гърция и други В същото време статут на съвоюваща страна, какъвто е отхвърлен на България, е приет за Италия, която води война на Източния фронт против Съветския съюз, както и против английските елементи в Северна Африка и американците на Апенините.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Sin09 Ное 2022 18:22ч.
От Херсон фамозните Хаймърси ще държат целия ляв бряг като на тепсия. Не ми се мисли за нещастните съветски мобики. Украинците ще го създадат на пастет, както при Бахмут и Павловка. Превъзходството на Американското оръжие е смразяващо. Съединено с непобедимия украински дух, то е непобедимо! Да живее братска Украйна! Слава!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022136119 Окт 202272809 Ное 20226124 Sep 20222558
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР