Следвайки дългосрочния си ангажимент в подкрепа на българските филми и

...
Следвайки дългосрочния си ангажимент в подкрепа на българските филми и
Коментари Харесай

Впечатляващ финал на комедийния сериал на NOVA „All Inclusive“

Следвайки дълготрайния си ангажимент в поддръжка на българските филми и тази пролет NOVA предложи на феновете премиерни заглавия, измежду които комедийният сериал „ All inclusive “. Само за няколко месеца телевизионната поредност се трансформира в една от най-любимите и най-успешни родни продукции. Забележителен резултат означи и финалът на сериала, който бе желан в петък вечер от феновете на възраст 18-49 години. Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България удостоверяват, че последният епизод е привлякъл 39.1% от аудиторията в дейна възраст пред екраните по това време, което е с 42% повече от каузи на втората по гледаемост телевизия в същия часови период (19:58 – 20:58).
 NOVA
На финала на сезона настъпи и кулминационната точка за огромната идея на „ All Inclusive “, обвързвана с опазването на красивата българска природа. Още при започване на сериала, наред със смеха и заниманията, като значима сюжетна линия се разпростра екотемата за спасяването от застрояване на девствените плажове на родното Черноморие. В последния епизод на поредицата, който реализира рекорден за сезона аудиторен дял измежду феновете в дейна възраст, точно тази публично значима идея сплоти героите от другите генерации в сериала.

Над една трета от гледащите телевизия фенове в дейна възраст наблюдаваха незабравимото морско премеждие на фамилиите Чобанови и Сиромашки от сериала „ All Inclusive “. Според данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България аудиторният дял на NOVA по време на лъчение на сериала е с 31% по-висок от каузи на наличието на конкурентната медия по същото време, а продукцията се подрежда измежду най-успешните от портфолиото с български сериали на NOVA от 2016 година до момента.
 NOVA
Над 1,8 милиона са видеогледанията на сериала в онлайн платформите на Нова Броудкастинг Груп, съгласно данните на Гугъл Analytics.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР