Следващите три ралита ще са много важни за Тойота в

...
Следващите три ралита ще са много важни за Тойота в
Коментари Харесай

Латвала: Следващите 3 ралита ще са много важни за Тойота

Следващите три ралита ще са доста значими за Тойота в борбата на отбора за трета поредна международна купа при конструкторите в Световния рали шампионат (WRC). Това разгласи шефът на отбора Яри-Мати Латвала.

В съпоставяне с предишния сезон Ярис Rally1 показва съществено усъвършенстване в представянето си на макадам, а в Мексико отборът записа двоен подиум. Сега серията от три тежки макадамови съревнования: „ Португалия ”, „ Сардиния ” и „ Сафари ” би трябвало да удостовери или да отхвърли този напредък.

„ Предстоящите три следващи надпревари са доста значими – изясни Латвала. – В тях надеждността на колите е доста значима. След тях идват „ Естония ” и „ Финландия ”, където скоростта и темпото ще са решаващи. Досега сме удовлетворени от надеждността на колите ни, в Мексико успяхме да подобрим представянето си на тежък макадам. Това ни дава убеденост преди надпреварата в Португалия. ”
 Ожие най-сетне заприказва за международната купа Ожие най-сетне заприказва за международната купа
Латвала добави, че в Португалия водачите ще имат опция да нападат, само че също по този начин би трябвало доста да пазят гумите, в това число и от острите камъни, които излизат в разровените прави при вторите им минавания. Миналата година водачите на Тойота заеха три от първите 4 места на финала в Португалия.
 Тиери Нювил с значимо увещание към WRC Тиери Нювил с значимо увещание към WRC
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР