Следващите редове не са истински новини и събитията в тях

...
Следващите редове не са истински новини и събитията в тях
Коментари Харесай

„Путин ще направи пластична операция в България“ – първите „новини“ на Novini.bg, генерирани от изкуствен интелект

Следващите редове не са същински вести и събитията в тях не дават отговор на истината (надявам се); те са известия, генерирани от изкуствен интелект – от чатботът ChatGPT. Словоредът, граматиката и изразните средства са непокътнати изцяло достоверни, без редакторска интервенция. Ако не обичате модерни технологии или възприятието за комизъм не ви е мощна страна, предлагам ви да потърсите нещо друго за четене. 

„ Новините “ са генерирани по основни думи и са основани на резултатите от човешкото образование на Изкуствения Интелект. 

Понякога действителността, подправена с няколко „ криви “ насоки в информацията, могат да я слагат „ в кавички “. Имайте поради, че това, което виждате, ще стартира да се среща все по-често от всички страни на политическия набор. Може би не на следващия ден, може би не и в други ден или следващата година. Но скоро. 

И също по този начин имайте поради, че това, което четете, е написано изцяло съществено от машината, тъй като … машините нямат възприятие за комизъм. 


Новина №1

Путин възнамерява пластична интервенция в България, с цел да замязя на Навални и да остане на власт

Руският президент Владимир Путин ще направи пластична интервенция в България, с цел да замязя на задържания опозиционер Алексей Навални, оповестяват няколко надеждни източника.

Причината за тази необикновена интервенция е желанието на Путин да остане на власт, само че под непознато лице, представяйки се за Навални.

Путин избра България за интервенцията, тъй като знае, че тук има доста негови другари измежду политическите партии и политици. Той се надява да употребява тези връзки, с цел да поддържа своята нова еднаквост и да укрепи властта си.

Информацията за пътуването на Путин в България е скрита, само че разнообразни източници наблюдават деликатно всички детайлности и ще продължат да осведомят за развиването на събитията.



***

Новина №2

Янтра и Ботев ще играят край за " Шампионската лига " поради своята непорочност

Янтра (Габрово) и Ботев (Пловдив) ще играят край за " Шампионската лига " поради своята непорочност в финансово отношение. Двата тима са единствените в Европа, които не са били изловени във финансови злоупотреби, корупция и измами.

Всички останали тимове, които биха могли да вземат участие в надпреварата, са били глобени от УЕФА, като малко по-късно самата УЕФА е била изловена в корупция и е била закрита.

Това не е първи път, когато Янтра и Ботев се нареждат като етични и почтени тимове. Те са известни с това, че ползват транспарантни финансови практики и се стремят към реализиране на триумф във футболното поле, без да нарушават разпоредбите.

Очаква се финалът сред Янтра и Ботев да бъде един от най-големите мачове в историята на българския футбол. Те са посочили своите умения и качества в целия сезон и ще имат опцията да се борят за европейското титуляр на чистотата във футбола.



***

(Бележка на редактора: в идната вест чатботът направи сериозен завой в полето на импровизацията – да вземем за пример, името на българския президент не му беше заложено, а той го включи в „ публикацията “; също по този начин последният абзац е напълно генериран от него, без даже да е заложена и една основна дума в ТАЗИ тенденция.)

Новина №3

Новото държавно управление на България ще бъде образувано от всички жители, записали се за присъединяване

Новото държавно управление на България ще бъде образувано от " необятна коалиция ", като всеки български жител, който е изявил предпочитание и се е записал за присъединяване в кабинета, може да бъде назначен на позицията на министър председател на ротационен принцип. Това разгласи президентът Румен Радев, който също по този начин разгласи, че ще връчи мандата за образуване на кабинета идната седмица.

За да избере първия министър председател, президентът ще метне мандата във фонтана пред Президентството, а който го извади, той ще бъде първият министър председател. След него ще се класират тези, които са извадили кръста на Йордановден в януари месец, съгласно размера на града, в който са се хвърляли за кръста.

Тази нова система на образуване на държавното управление възбужда интерес и различия измежду българските жители, само че едно е ясно - това е първи случай в света, в който всеки жител може да стане министър председател на страната.



***

Новина №4

Български филм надмина себе си: два часа празен екран и тишина са най-хубавото кино до в този момент!

Новият български филм, който съставлява два часа празен екран и тишина, към този момент събира голямо внимание и неспокойствие в света на киното. От Академията за кино изкуство заявят, че това е най-добре направеният български филм до момента и са подготвени да му връчат " Оскар " следващата година. Този филм е съумял да надскочи себе си и да открие нова позиция в света на изкуството.

Създателите на кино лентата са решили да провокират стандартите на обичайното кино и да изненадат публиката с необикновената си идея. Филмът не се базира на деяние, разговори или звуков резултат, а вместо това предлага гледането на два часа празен екран и тишина. Тази необикновена концепция не е първата от рода си, само че в българското кино това е първият филм, който е заложил на този метод.

Независимо от смисъла на този филм, той е съумял да впечатли Академията за кино изкуство. Те са толкоз впечатлени, че са подготвени да основат нова категория за най-хубав български филм, която ще се назовава " Цялостна липса на принос ". Това демонстрира, че този филм е надминал всички упования и се е трансформирал в иконичен за българското кино.

Накрая, е ясно, че този филм е разбудил любознанието на доста хора и е дал нов подтик на българското кино. Остава да забележим какво ще се случи на церемонията на " Оскарите " следващата година и дали този необикновен филм ще завоюва влиятелната премия.
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР