Следващата поредица от Предателите е саботирана от обнадеждаващи състезатели, докато

...
Следващата поредица от Предателите е саботирана от обнадеждаващи състезатели, докато
Коментари Харесай

Предателите са саботирани от обнадеждаващи състезатели, докато измамят, напускайки шоуто в хаос

Следващата поредност от Предателите е " саботирана " от обнадеждаващи състезатели, до момента в който се пробват да мамят, оставяйки шоуто в безпорядък.

300 000 души са кандидатствали за присъединяване в идната серия на хитовото шоу, само че единствено малко на брой ще съумеят да го покажат по малкия екран. Говори се обаче, че шепа претенденти са заговорничили против BBC, с цел да се уверят, че ще загребват парите от премиите.

Беше обявено, че някои хора, които са минали през втория стадий на кандидатстване, са се включили сили и възнамеряваха да употребяват скришен код, в случай че съумеят да си обезпечат място в програмата. Но един човек в тази група се отхвърли от проекта и осведоми продуцентите Studio Lambert.

The Sun разкри, че някои хора са толкоз обезверени да завоюват шоуто, че са били подготвени да излъжат пътя си до финала. Източник сподели на изданието: „ Груповите чатове говореха за потреблението на кодови думи. Ако бяха определени за изменник, те щяха да кажат „ Днес се усещам по-горещ от нормално, някой различен? “ Предатели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР