СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО
Коментари Харесай

Бивш главен секретар на МВР обясни по какво си приличат зачестилите разстрели

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ВСИЧКО ЗА НОВОТО ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО В СОФИЯ

Снимка: Булфото

Много наподобява на поръчково ликвидиране, авансово добре квалифицирано. Това сподели пред Novini.bg някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Николай Радулов във връзка днешния разстрел на притежателя на една от огромните млечни компании у нас Петър Христов.

По неофициална информация предприемачът е бил прострелян в тил с малокалибрено оръжие, като са създадени осем изстрела. Три патрона попадат в корема, три са попаднали в тила, другите два са били в главата и врата. Очевидно е, че килърът го е следял.

Човекът е имал водач, не знам дали е имал защита, само че в такива случаи водачите извършват тази функционалност, съобщи Радулов. Петър Христов е прочут човек. Той е някогашен сержант и от този момент постоянно е имал афинитет към сигурността, уточни някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

По думите му през 90-те години на ХХ век Христов е основал център по сигурността, финансиран с огромна сума от израелци. Твърди се, че е употребявал връзките си в системата за сигурност за печелене на всякакви поръчки в района, заплашвал е с връзките си в системата за сигурност и Министерство на вътрешните работи.

Аз самият нямам директна информация – не съм го чул и видял, само че интензивно се приказва, сподели Радулов. Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи сподели, че съгласно него претекстовете за убийството са по-скоро стопански, в сравнение с политически. Може би нещо свързани със покупко-продажбите, по които е работил. Много близо ми наподобява до случая с простреляния данъчен единствено преди месец и половина, съобщи Николай Радулов.

Той видя подобие и с шесторното ликвидиране в Нови Искър. И тук килърът стреля с малокалибрено оръжие. Не знам дали значи нещо това, само че в някои случаи малокалибреното оръжие е доста известно, защото по изстреляния и открит в тялото патрон не може да се направи сравнителна експертиза дали е изстрелян от съответна цев. Освен това нормално патронът влиза в тялото и не излиза, няма изходна рана, а вътре прави всичко на кайма. Така че по този метод патронът от малокалибреното оръжие е доста по-поразяващ, в случай че се стреля от близко, доста по-поразяващ е да вземем за пример от патрона на " Калашников ", който ще мине през тялото и няма да повреди толкоз вътрешностите, разяснява Радулов.

Това ликвидиране е авансово замислено и добре изпълнено – наподобява ми по план на опита за ликвидиране на данъчния, а общото за трите убийства е, че явно убийците смятат, че полицята не е изключително дейна и не е в положение да проверява такива закононарушения. Затова сякаш зачестяват, сподели още Николай Радулов.
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР