СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В
Коментари Харесай

Стана ясно къде точно и в каква мизерия Росен Ангелов е решил да сложи край на живота си


СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА В PETEL.BG ПОДРОБНОСТИ ЗА ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР

Кадър БТВ

Тялото на шесторния палач от Нови Искър Росен Ангелов е било открито при плануваното претършуване на един от квадрантите, на които е бил разграничен регионът на издирването. Това стана ясно на изключителния брифинг на Министерство на вътрешните работи, който завърши преди минути.   " Целта на интервенцията бе да обезпечим сигурността на жителите, да го притиснем, да не може да се придвижда свободно. И в тази обсада извършвахме търсене дом по дом, в кръстосан терен с доста постройки ", описа Маринов.  

Около 14 ч. при пречистване на изоставена къща бе открито тялото на мъж, който по възраст и изложение дава отговор на търсеното лице. Държи в ръката револвер, вижда се, че има огнестрелна рана в региона на слепоочието ", описа Младен Маринов. Местопрестъплението е непокътнато за обстойния оглед, който стартира в този момент. Според Младенов постройката е " мощно казано вила, това е остаряла сграда, изоставена, с разрушени прозорци, разрушени порти ".   " Към момента не можем да кажем интервал по кое време е настъпила гибелта, тъй като стартира огледът. По изложение, по облеклата, открити на място, можем да допускаме, че това е лицето, което търсям, само че дефинитивно ще бъде доказано от съответните експертизи ", добави той.  

Младен Маринов посочи, че следствието за шесторното ликвидиране продължава, като ще се образува настрана досъдебно произвеждане в Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи - София.     " Когато се откри изрично, че това е Росен Ангелов и това е оръжието на убийството, те ще се приобщат към следствието на убийството ", сподели основният секретар.   Той заяви още, че е имало най-малко 10 сигнала за придвижване, на които са реагирали термокамерите, употребени за издирването на Росен Ангелов. Установено е било, че това са притежателите на парцелите.

Блиц

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР