СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА ДРАМАТА В ХИМАЛАИТЕ С БЪЛГАРСКИЯ АЛПИНИСТ БОЯН

...
СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА ДРАМАТА В ХИМАЛАИТЕ С БЪЛГАРСКИЯ АЛПИНИСТ БОЯН
Коментари Харесай

Човека Паяк дарява 100 хил. лв. за спасяването на Боян Петров

СЛЕДЕТЕ ВСЯКА МИНУТА ДРАМАТА В ХИМАЛАИТЕ С БЪЛГАРСКИЯ АЛПИНИСТ БОЯН ПЕТРОВ

Известният като Човека Паяк експерт по катерене на небостъргачи Иван Кристоф подарява 100 хиляди лева за издирването и спасяването на българския планинар Боян Петров, оповестява " Дневник ".

" Ето банкова сметка с подадени 100 07743 лева, от която може да се изтеглят парите $50,000, с цел да се платят за хеликоптерната застраховка за издирването и спасяването в Хималаите на индивида, който не познавам, само че разбрах, че е имал фантазии и дете ", написа Иван Кристоф във " Facebook " и разгласява извлечение от сметка една от родните банки.

Пред " Дневник " той разясни, че парите са защитавани за неговия план за " школа за оцеляване ", само че в незабавната обстановка с Боян Петров е подготвен да работи, като по този начин дава отговор и на въпросите на дребния си наследник.

" Смятам, че не е редно страната да заплаща от налозите ни. Като фен на рисковите спортове, считам, че е редно ние сами да се поддържаме ", добави той.

Решението на Иван Кристоф е подбудено от апела на дамата на Петров Радослава Ненова, която разгласи в профила си във " Facebook ", че е разкрила дарителска сметка, на която събира пари за избавителната интервенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР