След завихрилия се скандал с незаконната покупка на автомобил от

...
След завихрилия се скандал с незаконната покупка на автомобил от
Коментари Харесай

Извънредно и само в БЛИЦ! Елен Колева отговори на нападката и завихри дори повече скандала. Актрисата намеси и Калин Терзийски

След завихрилия се скандал с противозаконната покупка на автомобил от Елен Колева, актрисата беше потърсена от екип на БЛИЦ за коментар. Колева отхвърли да разяснява новата си облага, само че изрично съобщи, че читателят подал сигнал до медията ни цели да я злепостави и даже изнудва.

Публикуваме коментара й без редакторска интервенция:

" Димитър Момчев не се явява като инцидентен жител в тази ситуация! Той е " послушкото " на небезизвестната Марта Петрова, по известна като спасителката на Калин Терзийски. Същия Момчев, под давлението на госпожа Петрова изнудва известни хора за пари! Има задоволително информация в интернет и за двамата и всеки приблизително образован човек ще събере две и две! Това е моят коментар! "



БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден до публицистичната ни поща беше изпратен документ, уличаващ Елен Колева в покупка на автомобил, нелегално освободен от налози. Според него хубавицата е неработоспособен, заради което е с понижена работоспособност.

Никол ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР