След записа, който показва разговор между депутатите от ПГ на

...
След записа, който показва разговор между депутатите от ПГ на
Коментари Харесай

Ибрямов, ДПС: В този запис се говори за това кой да хване бухалката, а не за това, което се случва в държавата

След записа, който демонстрира диалог сред депутатите от ПГ на „ Демократична България”, изминал инцидентно в петък, коментар пристигна и от Движение за права и свободи. Според Джейхан Ибрямов не е толкоз значимо защо са говорили в записа от зала „ Запад”, а това, за което не са. По думите на депутата във видеото не се чува сътрудниците му от „ Демократична България” да приказват за политика.

„ Там чуваме по какъв начин едни хора би трябвало да бъдат настанени на топла държавна позиция, кой да хване бухалката, а не това, което се случва в страната. Не приказваме за инфлацията, не приказваме за обществените неравенства, които се ширят и може да провокират гърмеж. Не приказваме, че след няколко месеца идва и зимата и ще има проблеми с газа, най-вероятно и с горивата и електроенергията”, означи националният представител от Движение за права и свободи.
Разговорът демонстрира същността на управническата коалиция, сподели Ибрямов и добави, че участниците в обединението нямат идеологически разлики, тъй като нямат идеология. Той напомни, че Движение за права и свободи приканиха българския държавен глава да разгласи дата за предварителни избори.

Джейхан Ибрямов разяснява и избора на нов ръководител на Антикорупционната комисия. „ Преди да бъде признат антикорупционният закон, одобряваме правила за избор на ръководител на КПКОНПИ. Тези правила се вършат за един избран човек, който е с комунистическо минало”, акцентира депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР