След задържането на Ивайло Мирчев, сега депутат от Демократична България,

...
След задържането на Ивайло Мирчев, сега депутат от Демократична България,
Коментари Харесай

Иво Мирчев: Бойко Борисов звъня в МВР, за да ме пуснат от ареста

След задържането на Ивайло Мирчев , в този момент народен представител от " Демократична България ", при опита му да стъпи на плажа край парцела на Ахмед Доган на " Росенец " преди година, Мирчев бил освободен по персонално разпореждане на тогавашния министър председател Бойко Борисов . Това описа Мирчев пред Българска национална телевизия като акцентира, че при ръководството на ГЕРБ по този метод - с устни инструкции на премиера вместо от съда, са се решавали сходни проблеми.

Тема на диалога бяха фрагментите с на протестиращи от юли 2020 година, показани в парламентарната комисия в петък.

" Не знам по какъв начин Христо Терзийски и Младен Маринов ще имат мъжеството да влязат в Народното събрание. Как вечер поглеждат децата, когато се приберат. Ако е останала капка достолепие и в случай че има нещо мъжко в тях, би трябвало неотложно да изоставен Народното събрание, тъй като те са позор за българския парламент ", съобщи той.
 Бит зад колоните на Министерския съвет се надява, че новите партии ще се схванат след фрагментите на полицейско принуждение Бит зад колоните на Министерския съвет се надява, че новите партии ще се схванат след фрагментите на полицейско принуждение
Напълно разумно – през годините горят едни бушони и използват хората по най-долния метод. Това съобщи един от битите под колонит...

Според него отговорност би трябвало да поемат някогашният министър председател Бойко Борисов и основният прокурор Иван Гешев, защото са в основата на систематичните проблеми в Министерство на вътрешните работи и българската прокуратура, както и за укриването на записите.

" Терзийски една година не може да отговори като началник на " Национална полиция " какво правеше патрулката пред " Осемте джуджета ". Няма отговор за този въпрос ", добави той и напомни, че Терзийски е виновен и за акцията с белия рейс през 2013 година, и за акцията на " Росенец " преди година.

От в Народното събрание ще се чака да бъде открито къде е бил записът в последната година и за какво е бил укрит от българското общество, сподели Мирчев. Той напомни, че тогава имаше задоволително свидетелства за полицейско принуждение, до момента в който публично Министерство на вътрешните работи настояваше за бити служители на реда.

 

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР