След всяко поражение има негативизъм, но идва следващият мач, в

...
След всяко поражение има негативизъм, но идва следващият мач, в
Коментари Харесай

Костадинов: Във Финландия трябва да изтрием петното

" След всяко проваляне има негативизъм, само че идва идващият мач, в който би трябвало да измием това леке. Футболистите би трябвало да излязат против Финландия и да покажат, че могат да играят по-добър футбол ". Това съобщи вицепрезидентът на БФС в оставка Емил Костадинов преди заминаването на тима за Хелзинки. Там на следващия ден от 19:00 ч. наше време националният тим ще излезе против Финландия в мач група 4 на Лига В от шампионата Лига на нациите.

Този дуел ще е три дни след загубата с 1:3 в София от Унгария в полуфиналния плейоф за европейско състезание. Тогава Костадинов се изрече двусмислено за бъдещето на селекционера Георги Дерменджиев с думите: " Ще преспим и на следващия ден ще мислим ". Сега на летището вицепрезидентът не беше доста по-категоричен: " Щом е с момчетата, значи бъдещето на Дерменджиев към този момент е несъмнено ". Най-вероятно селекционерът ще бъде оставен да изкара целия цикъл в Лига на нациите, който приключва с посещение против Ирландия на 18 ноември.

И.д. президент на футболния съюз Михаил Касабов пък сподели: " Надявам се да се получи прекрасен мач и да покажем още по-добра игра, и да победим. Загубата (б.ред. - от Унгария) към този момент е минало. Сега гледаме напред и на следващия ден се надяваме да реализираме триумф. Футболистите са експерти и би трябвало да са претърпели загубата от Унгария. Как няма да я преживеят? Това не им е първото проваляне и последното допускам ".

Самият Дерменджиев не приказва. Той ще даде конференция през днешния ден в 18:00 ч. в Хелзинки, преди формалната подготовка на тима.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР