След всички срещи на правителството и Светия синод беше решено

...
След всички срещи на правителството и Светия синод беше решено
Коментари Харесай

Горещ апел от празнуващата Лили Иванова: Пожелания и срещи с близките - само онлайн!

След всички срещи на държавното управление и Светия синод беше решено въпреки всичко храмовете у нас да останат отворени, въпреки и с някои ограничавания - по този начин да вземем за пример на Цветница няма да се раздават върбови клончета, ще бъдат взети и ограничения, с цел да не се позволява скупчване към и в храмовете.

Виж още: Цветница! Кои са огромните българи, които честват през днешния ден

А на Цветница, знаете, честват в действителност доста хора! Сред тях е и примата на българската сцена Лили Иванова. В навечерието на огромния християнски празник, който за нея е и персонален, тя разгласява зов в формалния си профил във Фейсбук.

Виж още: Маги Халваджиян умили целия интернет с неповторима фотография на внучетата си и благ текст! Вижте ги!

" Във връзка с рекомендациите на управляващите за обществена дистанцираност, най-учтиво Ви апелирам, да поддържаме връзка посредством онлайн платформите и на огромния християнски празник - Цветница, без да излагате себе си и околните си на риск, носейки ми цветя и приветствени картички ", написа тя и твърди, че всички пожелания и любов към нея доближават онлайн. 

Виж още: Петър Дънов – 4 житейски урока, които да запомним за цялостен живот

" Бъдете здрави и виновни! Нека покажем своето почитание и към всички чиновници, които са на първа линия и ни оказват помощ в тази сложна борба! Светли празници ", приключва Лили Иванова и подписва апела си с доста любов. Примата е сложила и настоящите хаштагове - Останете си у дома, както и британския еквивалент Stay home. Певицата напомня и рекомендациите на управляващите за съблюдаване на обществена дистанцираност.

Виж още: Преслава сподели по какъв начин тренира с прелестната Паола

От профила на певицата излиза наяве, че тематиката с ковид я вълнува същински и преди дни е разгласила фотография на медиците от ВМА, която ви припомняме по-долу. " Вие сте горделивост за нацията ", написа Лили Иванова:

Източник thumbnail: формален профил Фейсбук

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР