След успешния старт на Ягодова луна“ сюжетът продължава да държи

...
След успешния старт на Ягодова луна“ сюжетът продължава да държи
Коментари Харесай

Битка за справедливост в „Ягодова луна“

След сполучливия старт на „ Ягодова луна “ сюжетът продължава да държи феновете в напрежение. Във втория епизод ще бъдат показани нови герои, а историята ще се заплете още повече с появяването на облик от предишното. Актуалните тематики за операцията на властта от хора, свързани с тъмния бизнес, и битката за проявление на обективната истина ще са в центъра на събитията във вторник, 3 март, от 22 часа по Нова телевизия.

След провокативната преживелица сред персонажите на Димо Алексиев и Радина Боршош - Боян и Рая, която беляза края на първи епизод, героите ще бъдат сложени пред избор – дали да мълчат и да отдръпват показанията си или да се борят за истината и наказването на отговорния. Конфликтът ще бъде подбуден от връзките на Боян и Ангел Генчеви с властта и с натиска, който те оказват върху нея. Силното възприятие за почтеност у Георги и Любо, в чиито функции влизат Александър Сано и Асен Блатечки, няма да разреши на страха, заканите и вероятните неприятни последици да се трансфорат в затруднение по пътя им към справедливостта.

Случилото се и предизвестията на татко му още веднъж няма да спрат Боян да откри метод за уязви младата Рая, като употребява най-хубавата й другарка Лизи, в чиято роля се превъплъщава Любомира Башева. Тя ще бъде подложена на съществено психическо тестване.

На фона на тези събития амбициозната журналистка Ирина, изиграна от красивата Рая Пеева, ще получи предложение, което същински ще я зарадва.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР