След успеха над Рома и Моуриньо в Лига Европа Лудогорец

...
След успеха над Рома и Моуриньо в Лига Европа Лудогорец
Коментари Харесай

Лудогорец се завръща на родната сцена с визита на Ботев

След триумфа над Рома и Моуриньо в Лига Европа Лудогорец се завръща на родната сцена и довечера ще гостува на Ботев (Враца) в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион " Христо Ботев " е с начален час 20:15, а основен рефер ще бъде Георги Давидов.

Със сигурност в лагера на Лудогорец ще мислят и за идния мач от Лига Европа. Разградчани гостуват на другото съществено име в групата - Бетис, който победи в първия кръг ХИК.
 Лудогорец: Благодарим на хилядите почитатели, борбата продължава!
Лудогорец: Благодарим на хилядите почитатели, борбата продължава!

Клубът не пропусна да благодари на почитателите си за поддръжката

" Орлите " към момента нямат загуба в българския хайлайф и тази вечер ще преследват пета поредна победа и общо седма след осем изиграни мача в шампионата. Преди седмица " зелените " размазаха с 6:0 Хебър, а както към този момент стана ясно в четвъртък реализираха една от най-престижните си победи, откакто надделяха Рома с 2:1. Като единствен отсъстващ за разградчани се обрисува да бъде Клод Гонсалвеш, който се лекува от травма в гърба. Очаква се също по този начин и развиване с прехвърлянето на Жан Карничник, който бе на косъм от това да заиграе в Лилестрьом, само че договорката бе входирана 30 секунди след края на трансферния прозорец. Сега от норвежкия клуб чакат особено позволение от УЕФА да разгласят бранителя на българския първенец като собствен състезател. Всички останали играчи обаче се чака да бъдат на линия за Анте Шимунджа.
 Диего Фераресо: Може и да вземем нещо от Лудогорец
Диего Фераресо: Може и да вземем нещо от Лудогорец

" Има въодушевление в нашия тим "

Трусовете при Ботев (Враца) несъмнено бяха по-големи през седмицата. В предишния кръг врачани изгубиха с 1:2 като посетител на Пирин (Благоевград) и по този начин донесоха първа победа на " орлетата ". Няколко дни по-късно наставникът на Ботев Росен Кирилов пък бе освободен от поста си. Засега краткотрайно тимът е воден от Владислав Вутов, който ще бъде отпред до формалното оповестяване на новия старши треньор. Иначе в последния ден на трансферния прозорец врачани се укрепиха с централния защитник Цветослав Поповчев. Добрата вест за Вутов е, че в състава се завръща звездата Браян Переа, който бе контузен и пропусна последните 3 мача на своя отбор.



Ботев (Враца) се намира в серия от три следващи загуби, като и в трите е допускал по 2 гола. Задачата на " зелените " от Враца сигурно няма да е лесна, защото последната им победа над днешния им противник датира от 8 август 2020 година, когато надделяха " орлите " с 3:1. Иначе през миналия сезон Лудогорец записа 2 победи с 2:1 като посетител и 3:1 като хазаин. В последния мач сред двата отбора за гостите от Разград бяха точни Алекс Сантана и Пиерос Сотириу, които в този момент обаче към този момент не са част от тима на първенците.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР