След участието си в “Ергенът Айлин Бобева доста време се

...
След участието си в “Ергенът Айлин Бобева доста време се
Коментари Харесай

Фук-фук! Айлин от “Ергенът” се накипри с диамантени обеци

След присъединяване си в “Ергенът ” Айлин Бобева много време се подвизаваше сама и не даваше и дума да се издума да я свързват с избран мъж. Наскоро обаче тя изненадващо разгласи, че си има гадже, та дори и го сподели. Въпросният господин е много по-голям от нея, само че годините посред им по никакъв начин не я тормозят. Фарид е с ирански генезис и се занимава с бизнес. Затова и разполага със съществени средства и не пести пачки за дарове на обичаната си.

Последният ѝ подарък от негова страна били елегантни диамантени обеци на още по-елегантен френски бранд. Какво е подготвил господинът за Коледа, към момента не се знае. Предвид темпото, с което е почнал, евентуално хубавицата я чакат много приятни изненади. Макар връзката им да е неотдавна, и двамата към този момент се познават със фамилията на другия и аргументи за кавги няма.

Бобева нашумя около присъединяване си в “Ергенът ”, само че не съумя да стигне до финала. Въпреки че с Фарид се срещнали преди предаването, тя влезнала вътре и едвам по-късно още веднъж се срещнали, с цел да продължат напред. Искрите на процедура се случили след приключването на риалитито, тъй че не е и нужно да се търси спомагателна конспирация в връзките им.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР