АТЛАНТА (АП) — Никой не оспорва, че Мишел Уиърсън се

...
АТЛАНТА (АП) — Никой не оспорва, че Мишел Уиърсън се
Коментари Харесай

Съдебно дело за фатална автомобилна катастрофа повдига въпроси за психичното здраве и наказателната отговорност

АТЛАНТА (АП) — Никой не оспорва, че Мишел Уиърсън се е блъснала с джипа си в кола, спряла на светофар, причинявайки гибелта на младо момче.

Но до момента в който прокурорите споделят, че тя би трябвало да понесе отговорност за дейностите си, нейните юристи споделят, че психическото й положение по това време я освобождава от отговорност. Когато Wierson бърза по улиците на квартал DeKalb County, Джорджия, със своя Volkswagen Tiguan през септември 2018 година, тя вярваше, че е на предоставена от Бога задача да избави щерка си от ликвидиране.

На път за учебното заведение на щерка си, тя пътувала с цялостна скорост, когато блъснала Toyota Corolla, спряла на светофара, принуждавайки я да влезе в кръстовището, където се сблъска с друга кола. Петгодишният Майлс Дженес, който се возеше в Тойотата, получи черепно-мозъчна контузия и пресечен гръбначен дирек и умря дни по-късно.

Психолог от региона на Атланта с дългогодишна история на биполярно разстройство, Wierson се пледира за почтен заради безотговорност по обв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР