Сури Круз живее сравнително нормален живот с майка си Кейти

...
Сури Круз живее сравнително нормален живот с майка си Кейти
Коментари Харесай

Сури изсъска змийски: Баща ми Том Круз не съществува за мен!

Сури Круз живее относително естествен живот с майка си Кейти през последните години и не е загадка, че тя от дълго време има тежки връзки с татко си. Той е на практика изгонен от живота на най-малкото си дете и двамата не са се виждали от десетилетие. В основата на тежкия раздор стои принадлежността на звездата към спорната сциентоложка черква – означават таблоидите в Съединени американски щати.

И до момента в който източници, близки до тийнейджърката, споделят, че тя към момента претегля опциите си що се отнася до бъдещата й кариера, те означават че Сури е безапелационна за едно нещо: „ Том не съществува за нея! “. Щерката няма да поддържа никакъв контакт с татко си, макар че е на 18, и даже той да се обади, тя няма да отговори – твърди пред клюкарската платформа TMZ източник, непосредствен до фамилията.

Осемнайсетият рожден ден на Сури публично ще прекъсне всички останали връзки с Том Круз на хартия. Баща й пък към този момент няма да бъде длъжен да заплаща прехрана на Кейти Холмс – сума, която възлиза на солидните 400 хиляди $ на година. Явно глезената дъщеричка не си дава сметка, че тази прехрана е обезпечена от богатия й баща, с цел да има тя нехайно тийнейджърство. И като се поддава на злословията на майка си по отношение на Том, ги рамене врели-некипели...

Том въпреки всичко е сензитивен по отношение на писанията за връзките с щерка му. Миналата година той заведе дело за клюка с иск за 50 млн. $ към издание, което твърди, че е „ изоставил “ щерка си. Таблоидите си разрешават да разясняват друга страна на въпроса. Как сциентолозите изпадат в възторг, защото отпада един правоприемник на артиста и по този начин църквата ще наследи благосъстоянието му от 800 милиона $.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР