Екшън звездата е пред раздяла с половинката си Роузи Хънтингтън-Уайтли,

...
Екшън звездата е пред раздяла с половинката си Роузи Хънтингтън-Уайтли,
Коментари Харесай

Нима Джейсън Стейтъм вече е свободен мъж?

Екшън звездата е пред разлъка с половинката си Роузи Хънтингтън-Уайтли, с която са дружно повече от 10 години – гръмнаха клюкарските издания отпред с платформата TMZ. Ако се има вяра на слуховете, артистът от известно време не живее с приятелката си, от която има наследник и щерка. Роузи, която е с цели 20 години по-млада от 56-годишния Джейсън Стейтъм, е напуснала имението му в Бевърли Хилс и в моманта живее в Ню Йорк дружно с 2-годишната им дъщеричка.

„ Двамата са в сложен интервал. Опитват се да закрепят връзките си, само че този път те май са окончателно счупени “ – разясняват източници на клюкарското сп. „ Пийпъл “. Джейсън Стетъм по този начин и не се ожени за майката на двете му деца, макар, че е благоприятен с нея още от 2017 година До този миг двамата са се разделяли и събирали най-малко 4 пъти, само че в този момент май нещата са доста съществени.

Жълтите издания от дълго време подозират, че идилията сред двамата британци е просто сапунен мехур и все в миналото ще се спука. Е, този миг може би е настъпил в този момент, въпреки че родителите носят отговорност към този момент за две деца – по-голямото момче и сестричката му.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР