След тридневно издирване откриха разчлененото тяло на 40-годишна жена от

...
След тридневно издирване откриха разчлененото тяло на 40-годишна жена от
Коментари Харесай

Откриха разчленено тяло на жена в Разград, задържан е съпругът й

След тридневно търсене откриха разчлененото тяло на 40-годишна жена от Разград. Тя е в неопределеност от 11 декември. Сигналът в полицията е подаден два дни по-късно, когато стартират и дейни дейности по издирването.

Вече има и арестуван за закононарушението - 44-годишният брачен партньор на жертвата, който е испански жител, съобшават от прокуратурата и ОДМВР в Разград. Семейството има три деца.

„ Гражданите също се включиха в обхождане на маршрутите. Огромен размер информация беше събран и оценен, с цел да се обясни какво се е случило в последните дни от живота на жертвата- Силвия. След три дни, тази нощ към 3 часа беше намерено тялото на дамата. Извършен беше оглед в промишлената зона на Разград, където са открити елементи от натрупа на жертвата. Части от тялото й са били заровени на четири разнообразни места. Задържан е брачният партньор на жертвата, формирано е досъдебно произвеждане ", обясниха от прокуратурата в Разград.

На арестувания брачен партньор ще бъде повдигнато едно от най-тежките обвинявания, като го чака сред 15 и 20 години затвор или пожизнен подобен.

„ Говорих със брачна половинка, извънредно ерудиран, младеж. Грижеше се добре за децата си. Завършил е стопанска система в Мексико. Работи на летището в Тенерифе на висока позиция. Първоначално не искаше да каже къде е тялото на Силвия, беше построил оправдание, като посочваше места, които са били надалеч от жилището. Именно в жилището на родителите на дамата е осъществено тежкото закононарушение. Казваше, че е бил на тренировки в градския парк по това време. Камери обаче са го снимали. Пречупи се и все още спомага напълно на управляващите ", изясни Тодоров.

Децата на Силвия- на 15, 8 и 5 години, остават сираци. Единствените, които ще могат да се грижат за тях са родителите на жертвата, които обаче са на напреднала възраст.

„ Престъплението съответствува с рождения ден на огромното дете. Зад библейския тип на мъжа се крие злобен дявол. Вероятно става въпрос за закононарушение от ревнивост, само че това следва да се обясни ", сподели още Тодоров.

Посолството в Испания ще бъде известено. Задържаният мъж е регистриран и в полицейските служби на Испания. Регистриран е в страни от Западна Европа най-вече за принуждение над дами. Сигнали от жертвата или нейни близки към него обаче не са подавани.

Мярката за неотклонение ще се гледа в Окръжен съд-Разград.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР