След три месеца затвор и седем месеца домашен арест братята

...
След три месеца затвор и седем месеца домашен арест братята
Коментари Харесай

Братята Тейт викнаха масажистки и се отдадоха на купон, след като ги освободиха от домашен арест

След три месеца затвор и седем месеца домакински арест братята Андрю и Тристан Тейт, упрекнати в трафик на хора, обезчестяване и основаване на проведена незаконна група, прекараха първата нощ на независимост с другари в първокласната си вила във Волунтари, на осем километра от центъра на Букурещ. Те повикаха на празненството и масажистки, оповестява Диджи24.

 

Вчера Апелативният съд реши, че братята могат да бъдат разследвани под правосъден надзор, по-лека ограничаваща мярка.

 

Двамата братя ще би трябвало да се явяват пред съда, когато са призовани, да уведомят неотложно правосъдния орган, постановил мярката, в случай че трансформират местожителството си, като нямат право да напущат границите на окръг Илфов и община Букурещ. Забранено им е да контактува със очевидци или жертви.

 

Андрю и Тристан Тейт имат право да се разхождат из румънската столица.

 

Веднага след оповестяването на решението, техни другари дойдоха във вилата им, с цел да отпразнуват първите часове на независимост на двамата.

 

Братята милионери повикаха и масажистки, които да им оказват помощ да влязат в атмосферата на цялостен релакс, отбелязва Диджи24.

 

Бившите кикбоксьори, които имат американско и английско поданство и милиони почитатели в обществените мрежи, бяха задържани в края на 2022 година Разследващите прокурори настояват, че братята са подмамили момиче да разгласяват видеоклипове или фотоси в разнообразни обществени мрежи, от които двамата братя печелели пари. Момичетата, които не се съгласявали или са желали да се отдръпват, са били заплашвани или изнудвани, някои даже нападани от съучастниците на двамата.

 

„ През януари, когато бях хвърлен в затворническа килия, медиите споделиха на света, че съм бил ужасяващ човек, че съм наранил хора и съм направил доста пари от незаконни действия. 7-8 месеца по-късно седим тук и не сме видели жертви по новините. Не съм видял нито един човек да се изправи против мен и да каже, че съм го наранил. Много е изтощително да продължаваме да увековечаваме лъжите. Много е мъчно да поддържаш неистини, когато нямаш доказателства. Ние бяхме изцяло почтени от началото на този случай и аз имам безусловно доверие в румънската правосъдна система, тъй като в последна сметка тя взе вярното решение и ни освободи ”, съобщи след присъдата Андрю Тейт. Той добави, че е сигурен, че най-после с брат му ще бъдат безусловно оневинени.

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР