След тежките месеци на карантина в цяла Италия Анна-Мария и

...
След тежките месеци на карантина в цяла Италия Анна-Мария и
Коментари Харесай

Дъщерята на Стоте манекенки заби богат италианец

След тежките месеци на карантина в цяла Италия Анна-Мария и новото й гадже разпускат на божествено красивите плажове на острова.Щерката на Сираков и заможният момък са дружно от няколко месеца. Попадат в обща компания. Влюбват се от пръв взор.

И двамата обичат да пътуват доста. Преди да се насочат към Силиция, двойката отмаря в Сен Тропе. Това е първо съществено гадже за Анна-Мария. Досега тя не е показвала непосредственост с различен мъж. Младата и амбициозна хубавица към този момент е срещнала майка си с мъжа до нея. Все още Анна-Мария не е показала италианеца на баща си - Христо Сираков. Това сигурно ще се случи, когато наследничката на Стоте манекенки посети България. Поне два пъти годишно Анна-Мария се прибира в родината, с цел да прекара време с татко си, написа " България Днес ".

Дъщерята на Христо Сираков и топ манекенката Мария Бешлиева неотдавна се дипломира в Лондон. Анна-Мария, която наследява хубостта си от майка си, избира да продължи да се развива в Италия. На Ботуша родителката й живее дружно с новия си брачен партньор. Бешлиева е в чудесно връзки със Сираков. Двамата постоянно се чуват и поддържат другарство.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР