След структурата в Бургас и НФСБ-Пловдив официално номинира Валери Симеонов

...
След структурата в Бургас и НФСБ-Пловдив официално номинира Валери Симеонов
Коментари Харесай

НФСБ-Пловдив издигна Валери Симеонов за Европарламента

След структурата в Бургас и НФСБ-Пловдив публично номинира Валери Симеонов за лидер на кандидатската листа за Европейския парламент. В неделя вечерта ръководителите на 24-те регионални и градски структури единомислещо са дали своят вот решението.

НСФБ ще договаря за обща листа с сътрудниците си в обединението – Вътрешна македонска революционна организация и „ Атака “, само че ще се готви и за независимо присъединяване във формат с извънпарламентарни партии, заяви зам.-председателят Борис Ячев. Той добави, че кандидатурата на Симеонов ще активизира най-силно патриотичния електорат. Според Ячев водачът на НФСБ ще получи рамо и от други партии и организации, на които е помагал. За образец той даде идеята с цените на горивата и казаните за варене на ракия.

Разговорите сред НФСБ, Вътрешна македонска революционна организация и „ Атака “ за общо явяване се водят с изменчив триумф, а все още са изцяло пресъхнали, добави зам.-председателят. Волен Сидеров договаря с Николай Бареков и други играчи за основаване на закостенял формат. Във Вътрешна македонска революционна организация пък върви акция за издигането на Ангел Джамбазки.

Борис Ячев не скри и влошените връзки в Патриотичния фронт. Сидеров не е участвал на последните съвещания на Коалиционния съвет, а също и на сбирките на Парламентарната група. „ Полагаме старания да запазим успокоение макар ежедневните провокации на партийните вестници и малките екрани против нашите депутати “, съобщи той.

По думите му за локалните избори НФСБ разполага със много известни и известни персони в Пловдив, които са способни да привлекат доста гласове. На масата до него седеше някогашният кмет на града и сегашен депутат Славчо Атанасов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР