След среща тази сутрин при премиера Бойко Борисов със синдикатите

...
След среща тази сутрин при премиера Бойко Борисов със синдикатите
Коментари Харесай

След среща при Борисов със синдикатите Валери Симеонов си направи самокритика

След среща тази заран при премиера Бойко Борисов със синдикатите вицепремиерът Валери Симеонов сподели, че е направил неточност предходната седмица като е изказал персонално мнение за отпадането на класовете за прослужени години.

Симеонов, който е ръководител на Националния съвет за тристранно съдействие, а до неотдавна и предприемач, предходната седмица разиска отпадането на класовете с работодателските организации. Информацията за тази среща провокира бурна реакция от синдикатите, които се оповестиха против отпадането на добавката, изрекоха усъмниха се в положителната воля на работодателите да я включат в заплатата, а през днешния ден си издействаха среща при премиера по тематиката.

След нея Симеонов съобщи, представен от Българска телеграфна агенция: " Преценявам, че това беше неточност - да кажа какво е моето персонално мнение, тъй като то се одобри надали не като позиция на държавното управление и се наложи да се влиза в този противен за никого пояснителен режим ".

Лидерите на КНСБ и " Подкрепа " Пламен Димитров и Димитър Манолов обявиха, че отпадането на добавката за професионален опит и стаж не е тематиката на България сега.

Междувременно Асоциацията на организациите на българските работодатели разгласи, че на конференция идната седмица ще показа своето виждане по тематиката.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР