След специално заседание по видеовръзка с президента Макрон, френското правителство

...
След специално заседание по видеовръзка с президента Макрон, френското правителство
Коментари Харесай

Франция затяга мерките, обмислят вечерен час за Нова година

След особено съвещание по видеовръзка с президента Макрон, френското държавно управление ще разгласи спомагателни ограничения против Омикрон.

На дневен ред е въвеждане на имунизационен пропуск, който да размени санитарния при рискови специалности и достъп до публични места. Така негативен тест към този момент няма да е задоволителен. Вероятно ще има вечерен час за Новогодишната нощ и удължение на ученическата почивка след трети януари.

Британското държавно управление реши да не вкарва спомагателни ограничения в Англия до Нова година.

Гърция стяга ограниченията в заведенията сред 3 и 16 януари. Барове и заведения за хранене ще работят до среднощ, без правостоящи клиенти и с до шест души на маса.

Израел съкратява времето сред втора и трета доза на имунизацията от пет на три месеца. Страната първа в света стартира да ползва пробно четвърта бустерна доза.

Развълнуван съм да бъда първият човек, наподобява в света, с четвърта бустерна доза. За да преразказвам един остарял израз - дребна инжекция в рамото, гигантска крачка за човечеството. Дано тук, в медицински център Шиба успеем да потвърдим, че тази четвърта доза в действителност дава отбрана против Омикрон, която е толкоз нужна при петата вълна на пандемията, сподели проф. Якоб Лави.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР