След случая на поредна агресия на пътя, през болнични заведения

...
След случая на поредна агресия на пътя, през болнични заведения
Коментари Харесай

Ясни са имената на диваците, пребили бременна на АМ "Тракия", никой от преминаващите коли обаче не спрял да помогне на клетата жена!

След случая на поредна експанзия на пътя, през болнични заведения са минали трима души, като на единият все още му следва интервенция. БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден двама души, измежду които 20-годишно бременно момиче, бяха пребити от двама братя, единият от които престъпно проявен, на автомагистрала " Тракия " поради засичане.

Това е следващият случай на експанзия на пътя на 133 километър от скоростната права.

Старши комисар Атанас Илков, шеф на полицията в Пловдив, разкри какво тъкмо се е случило през вчерашния ден. " Единият автомобил е със софийска регистрация, а другият с бургаска. Единият от колите (със софийската регистрация) наложително стопира другия и поражда сдърпване, което прераства в сборичкване и довежда до настаняването в болнично заведение на един от пасажерите в бургаския автомобил. Състоянието на момичето е положително, след прегледа в болничното заведение, тя беше освободена и с нейния другар дадоха пояснения в полицията по отношение на случая ", сподели той.

" Причината е изяснявана сега в елементи. Основната причина е придвижването в дейната лента на автомагистралата, което довежда до насилственото прекъсване на колите. Може би не е засичане, а просто единият не е съумял незабавно да му даде път поради колона в прилежащата лента ", добави Илков пред Нова тв.

" Нападателите са двама. Те са от София. Единият е с богато престъпно минало поради сходни хулигански прояви. Единият е арестуван, а другият е настанен в болница, защото има избран здравословен проблем и е сега е в профилирано заведение. След сбиването те се отдръпват в посока София. Ние знаехме с кой автомобил пътуват и дейностите ни доведоха до задържането им на входа на София. Не са оказали опозиция при задържането ", сподели още той.

" Няма хора, които да са спрели да окажат помощ на потърпевшите, само че приканвам хора, които са минали около случая, да се обадят и да ни опишат какво са видели, с цел да ни дадат повече изясненост. Не мога да разясня дали има камери, които са снимали случая ", призна специалистът.

Криминално проявеният мъж е 57-годишният Цветан Петров от София, той е с богато престъпно минало поради нанасяне на телесни повреди и все още е арестуван, а брат му Петър Петров е в Пирогов със счупена челюст, следва да бъде опериран.

Ани Цолова добави, че пострадалия е крещял " Недейте да пипате момичето, бременно е ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР