След скандалните такса празен стол и такса нож - нова,

...
След скандалните такса празен стол и такса нож - нова,
Коментари Харесай

Ново ”изобретение” за скубане на клиенти в заведение- въведоха такса ”масло”

След скандалните такса ”празен стол ” и такса ”нож ” - нова, не по-малко скандална такса. Мъж от Велико Търново твърди, че заведение в Несебър го е таксувало за маслото, с което са изпържени картофите. Мирослав Дечев останал покъртен, когато схванал от получената сметка, че би трябвало да заплати 1 лев " такса " масло. Сервитьорът разяснил, че маслото е маркирано в допълнение, тъй като клиентът си е поръчал пресни картофи, а не бланширани, заяви Българска национална телевизия.

" Като плащах сметката се оказа, че имам един лев такса за олио... Да - споделих пресни пържени картофи, само че в менюто нямаше пресни, а бланширани картофи, т.е. там имаше единствено пържени картофи на цена 3,50. Отговорът на сервитьора беше, че съгласно него в менюто пържените картофи били 6,50. Поисках да ми покаже къде тъкмо написа, той не можа да ми покаже на никое място 6,50. Върна ми 2 лв. ресто и ми сподели, да няма проблем айде довиждане ", описа клиентът на заведението.

Управителят на заведението е безапелационен, че по никакъв метод сервитьорът не е излъгал клиента. От началото на сезона притежателите на заведението вземат решение да махнат от менюта пресните картофи, които са 6 лв. и оставили единствено бланшираните, които костват 4 лв.. Но като постоянен клиент помолил сервитьора да му подготвят пресни. Сервитьорът, който е обслужвал Мирослав, твърди, че мъжът е бил авансово предизвестен, че има разлика в цената на картофите, които е поръчал и даже след абсурда му върнал парите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР