След скандала с отпадането им от “Денсинг старс Филип Буков

...
След скандала с отпадането им от “Денсинг старс Филип Буков
Коментари Харесай

Филип Буков бесен на Илиана Раева, отправи тежки обвинения към нея

След абсурда с отпадането им от “Денсинг старс ” Филип Буков и партньорката се появиха в “Преди обед ” при Деси Стоянова и Петър Дочев.
Това беше знак за помиряване на артиста с bTV и продуцентите на танцовото шоу. Буков остава обаче неотстъпчив – Илиана Раева за него остава отговорна за това, че присъединяване му завърши.
Всичко потегли от това, че поради зрелище в Габрово, Филип и Ралица участваха с танц на запис в последния епизод на “Денсинг старс ”. Танцьорката се яви сама пред журито. Легендата на художествената ни гимнастика Илиана Раева безусловно смаза артиста поради отсъствието му и съобщи, че шоуто е по-голям ангажимент, написа vihrogon.bg.
“От продукцията знаят за уговорките ми в театъра. Нямаше проблем, внезапно имаше проблем за Илиана Раева. А в случай че на следващия ден Ивет Горанова има съревнование? ”, сподели Филип Буков, очевидно още сърдит от обстановката.
Ралица се опита да го успокои, че в действителност журито им е дало висока оценка. Буков обаче съобщи, че Раева е повлияла на феновете и по тази причина малко на брой се дали своят вот за тях, без да знаят, че отсъствието му не е проблем. Деси Стоянова от своя страна напомни, че сходна обстановка е имало с различен артист в шоуто – Дънди.
Покрай уточняването на събитията към отпадането, Буков разкри, че не е бил издирван за присъединяване в новото приключенско риалити на bTV “Островът на 100-те гривни ”. Преди дни се появиха клюки, че някогашният “сървайвър ” ще води предаването. Филип обаче сподели, че дори не е чувал са новото шоу.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР