След силен порой, в студентския град на Университета на Мисисипи

...
След силен порой, в студентския град на Университета на Мисисипи
Коментари Харесай

Полудяхме!!! След Пороя Сандък Изникна От Калта В Студентски Град! Службите Отцепват, Адът Е Тук, 2000 Убити!

След мощен проливен дъжд, в студентския град на Университета на Мисисипи инцидентно забелязали чудноват дървен сандък в калта. За повсеместен смут се оказало, че това е ковчег с човешки остатъци!

Незабавно извикали полицията, и управляващите почнали да разравят нерегламентирания гроб! След няколко дни с смут открили, че са разкрили цели 60 неидентифицирани гроба! В момента не престават да изравят и още в разнообразни точки на университетския комплекс.



Според специалистите броят ми ще доближи зашеметяващите 2000!

Когато разберете кои са тези хора ще ви спре сърцето!

Преди да бъде издигнат академични комплекс, на този имот се е помещавала една от първите американски психиатрични клиники наречена „ Щатската болница на Мисисипи за душевно заболели “, която е оперирала сред 1855 и 1935 година



В предишното хората с психологични отклонения са считани за „ зли “ и обладани от дявола и те са били отритвани и презирани от обществото, и построяването на болница в средата на 19 век се е считало за нещо извънредно хуманно.

За страдание това, което се е случвало вътре е било по-страшно от филм на ужасите. Душевно болните са били подлагани на всевъзможни злокобни опити за излекуването им, в това число електрошокови лечения и инжектирането им с всевъзможни химикали.



Както може да се допусна мнозина са издъхвали след злокобните операции, а телата им са погребвани в необозначени гробове към злокобната болница!



Днес университетът ще покрие разноските по достойното заравяне на всеки един от тях, и до гробовете им ще бъде повдигнат възпоменателен мемориал. /BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР