След серия от емоционални дамски дуели, мъжете се завърнаха на

...
След серия от емоционални дамски дуели, мъжете се завърнаха на
Коментари Харесай

Неочакван обрат във Фермата: Разказаха играта на най-надъх...

След серия от прочувствени дамски дуели, мъжете се завърнаха на Арената във " Фермата ". В тежък конфликт, белязан от непредвиден поврат, потомственият служител на реда Евгени Коев беше надвит от Владислав Симанел, който е роден във Вилнюс, само че живее в София.

Въпреки че поведе безапелационно, сподели забележителни умения и се бори самоотвержено, участникът от Казанлък загуби от стимулирания и устойчив литовец със 7 на 8. " Да вземам участие във " Фермата " беше фантазия и за мен, и за дядо ми, който към този момент не е сред живите. Това е огромно прекарване, което най-вероятно в никакъв случай повече няма да изпитам. Радвам се, че построих мост към всеки един от вас. Обичам ви всички ", сподели на разлъка Евгени, който беше измежду най-запомнящите се герои в осмия сезон на предаването, наименуван " Мостът на времето ". Отпадането му мощно разстрои съперника му, тъй като до неотдавна двамата играеха в един тим - " Нови очаквания ", и преживяваха дружно компликациите.

Преди старта на дуела противниците се показаха по паметен метод. Силно обвързваният с българските обичаи служител на реда излезе на Арената със своята гайда, облечен в носия. Диетологът Влад, който е прочут като господин Морков, също се отличи с автентичност. Той замеси и раздаде питки с моркови на двете агитки.

Първата, многокомпонентна борба, в която Евгени и Влад се състезаваха дружно, започва избухливо. Двамата трябваше скоростно да се размотаят от талпа, за която бяха вързани с въже и демонстрираха, че нито за секунда няма да пестят силите си. Литовецът поведе, само че Евгени го изпревари при цепенето на ритловицата и дефинитивно го задмина при рязането на летви и коването на дървена стълба. Полицаят се оправи по-добре и във второто тестване - отговори на повече въпроси от Алманаха, и безапелационно поведе.

Диетологът обаче съумя да навакса в идната борба, на която беше сложил най-вече точки. В нея противниците трябваше да преминат по трасе от висящи люлки и да обстрелват кенчета, в едно от които се криеше точният ключ за сандък. Късметът на Влад проработи безотказно в това тестване и той доста по-бързо смъкна вярното кенче. В този миг силите сред съперниците съвсем се изравниха.

В последния конфликт, който реши резултата от дуела, Евгени и Влад демонстрираха висша мощ, централизация и устойчивост. Върху раменете си те сложиха лост, а към него последователно бяха добавяни все по-големи тежести, до момента в който тежестта им доближи 110 кг. Още при старта на борбата потомственият служител на реда не съумя да заеме оптимална позиция на тялото, макар инструкциите на най-близкия му другар в стопанството, агронома Иван Трифонов. Скоро той призна, че изпитва непоносима болежка в кръста. В същото време противникът му Влад резервира цялостно хладнокръвие, показва забележителна воля и не трепна, макар голямата тежест върху раменете си. Около 14 минути след началото на тестването Евгени се отхвърли, а литовецът записа победа и в борбата, и в дуела.

 

Снимки: bTV
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР