След седмица на трепетно очакване легендарната група Бийтълс издаде последната

...
След седмица на трепетно очакване легендарната група Бийтълс издаде последната
Коментари Харесай

Бийтълс издадоха последната си песен

След седмица на трепетно очакване именитата група " Бийтълс " издаде " последната си ария ". 

Песента, наречена Now And Then (Сега и тогава), е резултат на 45-годишен развой на основаване - с първите текстове, написани от Джон Ленън през 1978 година до завършването й най-сетне предходната год В осъществяването вземат участие и четиримата " бийтълси " - Джон Ленън, Пол Маккартни, Джордж Харисън и Ринго Стар. Двама от тях - Ленън и Харисън – са покойници, само че групата е считана от мнозина за най-великата в историята на рока.

Първото осъществяване прозвуча през днешния ден по Би Би Си Радио 2 и 6 Music след което песента стана налична в стрийминг услуги като Spotify, Apple Music и Amazon Prime Music.

Копия на компакт-дискове, грамофонни плочи и касети ще бъдат пуснати от на следващия ден. А от 10 ноември песента ще бъде включена в модифицираните и разширени версии на аблумите с най-големи шлагери на " Бийтълс ".

Now And Then на процедура е извинителна любовна ария, много типична за соловата продукция на Джон Ленън от 70-те години на предишния век.

Критиката не крие суперлативите си, а Лорън Лавърн от 6 Music съобщи, че е " плакала като бебе ", когато е чула осъществяването.

Историята на основаването на творбата в действителност е доста дълга и комплицирана и не може да се опише в резюме, само че си коства да се означи, че е употребен и изкуствен интелект, разрешил освен комплицирания микс, само че и извличането на чист тон от гласа на истинското пеене на Ленън.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР