След съвместното решение на ГЕРБ-СДС и ДБ да се премести

...
След съвместното решение на ГЕРБ-СДС и ДБ да се премести
Коментари Харесай

Георгиев: Архитектурен конкурс ще реши съдбата на Паметника на Съветската армия

След взаимното решение на ГЕРБ-СДС и Демократична България да се реалокира Паметника на Съветската войска, взето преди към шест месеца, ще бъде разгласен интернационален конкурс в какво ще бъде превърнато това пространство. За осъществяването на решението за преместването на монумента е претрупан регионалния шеф. Това съобщи пред „ Събуди се “ по Нова тв, ръководителят на СОС Георги Георгиев.

 

 Снимка: БГНЕС

Относно оповестеното от Русия, че ще стартира следствие за вандалщината против паметника Георги Георгиев съобщи:

„ Аз бих посъветвал съветските служби да се грижат за закононарушения на територията на Русия. България е суверена страна. Така, че имаме си задоволително способени органи, които ревизират сигнали ”.

Той разяснява и идните локални избори:

„ Ние сме най-голямата дясна партия и сме длъжни да излъчим най-хубавия претендент, тъй като досега не виждаме достоверна мощна дясна кандидатура, която да може да предложи на софиянци решенията, от които те имат потребност. Изборите в София доста постоянно са пленник на политическите борби, на огромната игра. Виждаме един политически миш маш, който ни бе препоръчан от тройната градска коалиция ”, добави още Георгиев.

Той уточни и ограниченията против рисковото шофиране в София:

„ На 15 места е сложена нова алена настилка за понижаване скоростта на колите. Над 300 пък са осветените пешеходни пътеки “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР