След съвещанието постоянният представител на САЩ Робърт Уд каза, че

...
След съвещанието постоянният представител на САЩ Робърт Уд каза, че
Коментари Харесай

САЩ, Русия и Китай за атаките на Хамас в Израел frognews.bg

След съвещанието непрекъснатият представител на Съединени американски щати Робърт Уд сподели, че " огромен брой ", само че не и всички страни в съвета са осъдили офанзивата на Хамас. " Вероятно можете да се досетите кои ", сподели той на публицистите.

Постоянният представител на Москва в Организация на обединените нации упрекна американците, че незаслужено вкарват страната му измежду страните, неосъдили нападенията.

" Присъстваше в изявленията ми. Осъждаме всички офанзиви против мирни жители ", сподели той и прикани за прекъсване на бойните дейности и начало на съдържателни договаряния сред двете страни.

Китайският му сътрудник Чжан Цзюн изрази сходно мнение на влизане в срещата - че Пекин осъжда всички офанзиви против спокойно население. Но не загатна Хамас.

" Наистина е значимо да не се допусне по-нататъшното изостряне на ситуацията и даването на нови жертви от мирното население. Важно е и в действителност да се върнем към уреждането на спора посредством основаването на две страни ", изясни Чжан.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР