След релийза на успешното парти парче „Que Chimba“, международният латино

...
След релийза на успешното парти парче „Que Chimba“, международният латино
Коментари Харесай

Малума разтапя сърцата с нов сингъл - slava.bg


След релийза на сполучливото празненство парче „ Que Chimba “, интернационалният латино кумир MALUMA сподели най-нежната си и уязвима страна и се завърна с нова сантиментална балада, която разтапя сърцата. Песента „ ADMV “ ( Amor De Mi Vida) , която се превежда „ любовта на моя живот “, сграбчва от първото слушане, с помощта на красивия глас на колумбийската супер звезда, тънко емфатичен от акустична китара.

„ Тази ария е доста специфична за мен, пристигна ми от сърце и ми оказа помощ да осъзная повода да стартира кариерата си. Кара ме да се замисля и какво ни следва в бъдеще – дали ще намерим време да се обичаме, да се прегърнем… Издавам я през днешния ден, с цел да можем дружно да я посветим на всички хора, които обичаме, преди да си отидат от този свят “, споделя Maluma. „ ADMV “ е основана по време на пътешестване до Ямайка през януари от Maluma, Edgar Barrera и Vicente Barco, а лекотата й припомня на предходните му балади „ Vuelo Hacia El Olvido “ (Pretty Boy Dirty Boy) и „ Marinero “ (F.A.M.E.).

Част от текста на песента, която е на испански, гласи: „ Когато паметта ни съобщи и останат единствено фотосите, дано не помни всичко, също така, че си моя. Когато годините ни натежат и краката ни не могат към този момент да се движат, когато очите ни се затворят и кожите ни не са опънати към този момент, когато единственото нещо, което е от голяма важност, е какво сме създали в този живот, а даже и нищо от това да не се случи, ти си любовта на моя живот. “ Режисьор на видеото е Nuno Gomez, а първичната концепция била то да бъде снимано в Гърция по време на международното турне на Maluma, само че заради световната пандемия фотосите са преместени в Маями и клипът е сниман при започване на месец март. Едва на 26 години Maluma е международно приет като един от най-впечатляващите гласове в латино музиката и същински кумир за младото потомство. Juan Luis Londoño е роден в Меделин, Колумбия, а артистичния си псевдоним Maluma основава с първите две букви на имената на майка си, татко си и сестра си.

Носителят на премия „ Латин Грами “ за „ най-хубав актуален поп албум “ - F.A.M.E., за 2018 година е един от най-популярните реализатори, с над 23 милиона Фейсбук фена, 6 милиона почитатели в Twitter и впечатляващите 50,5 милиона почитатели в Instagram, което го трансформира в най-следвания латино актьор в обществената платформа, и първия и единствен, достигнал 50 милиона почитатели. Официалният му YouTube/VEVO канал има събрани над 9 милиарда гледания на видеата и над 23 милиона клиенти, което му донася премията „ Златен бутон на YouTube “. Благодарение на международното турне Maluma World Tour, той реализира непостижим триумф, като продава над 50 милиона билета за 105 интернационалните концерта през 2017 година и се трансформира в най-продавания латино актьор в света. През 2018 и 2019 година Maluma разрушава голям брой върхове, като разпродава изцяло всичките си концерти в Щатите и Европа, в това число залите Madison Square Garden arena в Но Йорк, American Airlines Arena в Маями и два пъти The Forums в Лос Анджелис.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР