След редицата трудности и тъжни моменти в живота си, Стефан

...
След редицата трудности и тъжни моменти в живота си, Стефан
Коментари Харесай

Сълзи От Радост! Навръх 75 Рожден Ден Ще Се Случи Най-Важното Събитие В Живота На Стефан Данаилов! Снимки!

След редицата компликации и тъжни моменти в живота си, Стефан Данаилов с неспокойствие чака 75-я си рожден ден. Актьорът чества на 9 декември. Но този път денят ще е по-специален и вниманието ще се пренасочи към различен.

Единственият правоприемник на Ламбо е избрал точно рожденият му ден, с цел да се врече във честност на своята обичана. Всъщност, Владо споделя, че датата не е определена от него и целеустремено, а от бъдещата му брачна половинка. Синът на Стефан Данаиловще се венчае в Маями, Съединени американски щати. Там той се е устрои с Виктория и няма желание да се връща в България в скоро време.

Последният път, когато Влади и Вики са били в родината му, той небрежно й купил годежен пръстен и предложил брак. “ Това беше най-романтичното нещо, което съм правил. Иначе датата за сватбата я избра Виктория “, споделя синът на Стефан Данаилов. Мастъра много се е изненадал, когато е схванал за решението на младите да си кажат „ Да “ навръх рождения му ден. Дори питал дали е редно.



Избраницата на Владо не е позната на родните медии. За нея се знае, че е осиновена от богата републиканска фамилия като дребна. Доста рано, обаче, е решила да се отдели от своите осиновители, написа Разкрития.ком. Сега Виктория живее непретенциозно и печели сама. Именно поради това Стефан Данаилов е дал своето откровено утвърждение още в самото начало.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР