След разочароващото представяне на Сините по време на вечерната резервация,

...
След разочароващото представяне на Сините по време на вечерната резервация,
Коментари Харесай

Пълен обрат за Чоткин в Hell’s Kitchen

След разочароващото показване на Сините по време на вечерната резервация, началник Виктор Ангелов нямаше различен избор с изключение на да изиска куртката на колоритния готвач, само че единствено, с цел да я размени с друга - в алено.

Седмичният мастърклас в Кухнята на Ада води Червените на вълнуващо странствуване из дебрите на южнокорейската кухня. Шеф Лий Син Куан показва приготвянето на обичайното корейско ядене “Бибимбап ”, изискващо точност, акуратност и извънредно внимание към детайла. Най-добре с сложната задача се оправи една от най-изявените лидерки в тима - Царина, а след разочароващото си показване и голям брой изчезнали съставни елементи, младата брокерка Симона се трансформира в най-новия собственик на оранжева престилка.
Реклама
Предизвикателството на Шефа изправи един против различен враговете в синия тим Чоткин и Сарамандов. Ястието на сладкаря Сарамандов се оказа по-сполучливо и това сложи нарочения Чоткин отпред на синята кухня за вечерната резервация. Въпреки сложното начало, Червените съумяха да проработят като добре смазана машина и да спасят бедстващата Симона от евентуална елиминация, достигайки до сервирането на десерти за първи път този сезон.
Реклама
Ситуацията при Сините бе на противоположния полюс и там грешките валяха една след друга, а поръчки по този начин и не бяха издадени.Вината за загубата падна върху плещите на черната овца в синята кухня Чоткин. Секунди откакто взе синята му куртка, началник Ангелов даде на Чоткин късмет за ново начало в тима на Червените и опция да продължи да се бори за огромната премия от 100 000 лева и купата “Най-добър готвач на България ”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР