След раздялата си Брадли Купър и Ирина Шейк продължават да

...
След раздялата си Брадли Купър и Ирина Шейк продължават да
Коментари Харесай

Брадли Купър и Ирина Шейк отново заедно? Вижте снимките, които накараха всички да говорят

След раздялата си Брадли Купър и Ирина Шейк не престават да поделят грижи за своята щерка Леа, само че няколко техни фрагмента накараха всички да мислят, че двойката може би си е дала втори късмет .

47-годишният артист и 36-годишният топ модел бяха забелязани да се разхождат в Ню Йорк , а на някои фотоси двамата са поставили нежно ръка един към различен в прегръдка . Компания им вършат и две кучета, чиито каишки държи Купър.
                             

Това не е първият път, в който някогашната двойка провокира спекулации за отношенията си. На Хелоуин Ирина Шейк разгласява в Instagram общ кадър с някогашния си сътрудник – на снимката тя е в ролята на пин-ъп модела Бети Пейдж, а артистът е облечен костюм на плюшено мече. Във вечерта на празника двамата са видяни да се разхождат с 5-годишната си щерка Леа де Сен, описват от.
                             

Феновете им бяха обнадеждени и през лятото на 2022 година, когато Шейк показа в Instagram поредност снимки от ваканцията си на Бахамите . На една от я виждаме по бански дружно с Купър , до момента в който той дава вода на плуващи прасенца.
                             

Двойката беше заедно 2015 до 2019 година , а през 2017 г. двамата станаха родители за първи път. Преди раздялата им се появиха клюки за любовен триъгълник с Лейди Гага, която извърши основна роля във кино лентата, режисиран от Брадли Купър - „ Роди се звезда “ от 2018 година Според източник на Entertainment Tonight обаче „ нещата са били сложни “ още преди фотосите и аргументите за края на връзката са  „ ежедневни проблеми като родители и като експерти “ .
 Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк
През 2021 година Ирина Шейк за малко беше свързвана с Кание Уест , а по-късно се появиха и клюки за връзка на Брадли Купър с Хюма Абидин - дългогодишна съветничка на Хилъри Клинтън.
 Предполагаемата нова половинка на Брадли Купър - Хюма Абедин, и красивите ѝ моменти  Предполагаемата нова половинка на Брадли Купър - Хюма Абедин, и красивите ѝ моменти  Предполагаемата нова половинка на Брадли Купър - Хюма Абедин, и красивите ѝ моменти  Предполагаемата нова половинка на Брадли Купър - Хюма Абедин, и красивите ѝ моменти
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР