След раздялата с бившия крал на Малайзия 28-годишната Мис Москва

...
След раздялата с бившия крал на Малайзия 28-годишната Мис Москва
Коментари Харесай

Бившата съпруга на краля на Малайзия шашна по бански

След раздялата с някогашния крал на Малайзия 28-годишната " Мис Москва " Оксана Воеводина е неузнаваема. Почитателите на хубавицата, която през 2019 година подари Мохамед V със наследник, са мощно обезпокоени за здравословното ѝ положение, написа jenata.blitz.bg.

Вместо да засипват с похвали горещите фотоси на ослепителната рускиня, които тя не стопира да качва в мрежата, те не стопират да се питат болна ли е миската. Така се случи и с последните снимки на Воеводина от почивката ѝ в Дубай. На тях тя театралничи издокарана в бански с необикновен дизайн.

Миниатюрният черен комплект оголва гърдите на моделката от непредвидена страна и демонстрира плоския ѝ стомах.

Оксана е приключила визията си с широкопола шапка и слънчеви очила. Бившата обичана на Мохамед V се фука с дългите си крайници и стройна фигура, отбелязвайки, че ОАЕ е прекомерно горещо и желае да се върне вкъщи допустимо най-скоро.

Но почитателите ѝ не обръщат внимание на жалбите ѝ, тъй като са ужасени от това какъв брой е слаба любимката им.

Те означават, че Оксана наподобява мъчително кльощава, а мощно изпъкналите ѝ ребра им навяват асоциации със пандизчиите от Бухенвалд. И изричат догатки, че момичето може да има съществени проблеми и може би даже анорексия.

" Скъпа, виждам, че отслабваш прекомерно доста... Моля те, грижи се за себе си и детето ", " Оксана, би трябвало да направиш нещо с ребрата, стърчат прекомерно доста, все едно си излязла от Бухенвалд ", " Анорексията е рискова игра ", " Мисля, че тя има психически проблеми ", гласят единствено част от притеснителните мнения, които се появиха под обявата ѝ.

Самата Оксана обаче е извънредно удовлетворена, че най-сетне е влезнала във форма след раждането и се е възстановила физически и душевен. " Сега се върнах към режима си - върша силови тренировки във фитнеса два пъти седмично, два пъти седмично стречинг, разпъване или йога и, в случай че е допустимо, тенис един път седмично ", отбелязва тя.

В момента Воеводина сама се грижи за сина си, който Мохамед V отхвърли да признае.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР