След проведено Общо събрание на 27.03.2019 г., Управителният съвет на

...
След проведено Общо събрание на 27.03.2019 г., Управителният съвет на
Коментари Харесай

Българската петролна и газова асоциация избра нов председател


След извършено Общо заседание на 27.03.2019 година, Управителният съвет на Българската петролна и газова асоциация избра за собствен ръководител с двегодишен мандат господин Живодар Терзиев. Г-н Терзиев поема поста след завършилия сполучливо втори мандат на господин Валентин Златев отпред на организацията.

Г-н Живодар Терзиев е шеф и съучастник в сдружението за търговия с петролни артикули „ ЗАРА-Е” ООД, компания, основана с напълно български капитали. Той работи в структурите на сдружението от 1996 година Г-н Терзиев е потвърден специалист в сектора, с дълбоки знания върху спецификите на българския пазар и експертиза в областта на стопанската система.
Пред Управителния съвет господин Терзиев удостовери уговорката си да работи за одобряването на Българската петролна и газова асоциация като най-авторитетната браншова асоциация в бранша произвеждане и търговия с течни горива.
Асоциацията твърдо ще следва задачата си за битка със сивия бранш и нелоялните практики, за определяне на чиста и транспарантна конкурентна среда, както и за тъждество пред закона на всички участници на пазара, сподели господин Терзиев след съвещанието на Управителния съвет.
С избора на господин Терзиев членовете на БПГА още веднъж потвърдиха, че не се разделят на дребни и огромни, локални и интернационалните компании. Асоциацията е формирана от компании с главен принос към държавната хазна и вложенията в страната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР