След председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и

...
След председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и
Коментари Харесай

Каракачанов: В ДПС има умни хора, които мислят правилно

След ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и водачът на Вътрешна македонска революционна организация и вицепремиер Красимир Каракачанов се съгласи с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган за това, че кабинетът " Борисов 3 " няма опция.

В Движение за права и свободи има умни хора, които мислят вярно, сподели Каракачанов пред БНР. " Фактът, че почетният водач на Движение за права и свободи заявява, че това държавно управление няма опция, демонстрира, че въпреки всичко и в тази партия, която най-крайно ни подлага на критика, има хора, и то умни хора, които мислят вярно. Истината е, че в действителност няма опция. И тук въпросът не е единствено за европредседателството ", продължи той.

" Обединени патриоти " не са обсъждали вид за излизане от държавното управление, съобщи още вицепремиерът.

По-рано през днешния ден в телевизионно изявление Цветанов посочи, че казаното от Доган нощес пред партийния актив се разграничава от решението на парламентарната група на Движение за права и свободи, която дружно с Българска социалистическа партия внесе искане за избор на съмнение към държавното управление на ГЕРБ и Обединените патриоти.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР